Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto u cemu se cijeli Balkan moze sloziti.
Protiv engleza mislim da moraju stat na loptu, imaju bolji vezni red, ali ne smiju dozvoliti da se utrkuju s njima, to je kljuc pobjede.
pa zar nije ovo divno... svaka cast hrvati.. a jos vise mi je drago sto neki od raje pisu komentare na hrvatskom, neki na srpskom, ali svi na kraju na nasem bosanskanskoherecegovackom - sarajevskom portalu... to je prava bosna i hercegovina... da bog da i finale dobili!
Amin.. 😂 😂 😂 😂
bilo smo u jnauaru na rukometu u Zagreb da gledamo, kad nas napadoše BBB, zapravo bečki konjušari ustaše, sram vas bilo ni čojstva ni junaštva.. Hebem li vam konjezobicu kojom tovite konje po austrijskim i madjarskim štalama. da znate bagro., ima da vas Englezi razbiju u srijedu kopiladi tursko-madjarska..ebem li vam konjske balege Koje kupite po austriji.
mislim da je to to, nekakav realan domet ove hrvatske reprezentacije- engleska je drugi pojam, teško će hrvatska napraviti šta protiv njih--možda uz veeliko nogometne sreće
Još ne mogu doći sebi.... Hebes igru hebeš greške dalića mi smo medju četiri najboljih na svijetu
Nema stranca ..do bosanca
Odjeci velike pobjede čuju se širom Svijeta, bravo HR.
Sto bih ja voljela da mi nekad pobjedimo pa da bas vidim da li bi susjedi navijali za nas kao sto vecina Bosanaa navija za njih.
@ ddd Mirno spavaj. Mi smo jedna dusa, a nas dvoje... oduvijek i zauvijek! https://www.youtube.com/watch?v=9KIU9cgRaxc
@ ddd Mirno spavaj. Mi smo jedna dusa, a nas dvoje... oduvijek i zauvijek! https://www.youtube.com/watch?v=9KIU9cgRaxc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa eto kako ti kazes
...slavonija zlatna ti si, herceg bosna srce ponosno...
@oluja.sa.sjevera Drago mi je zbog pobjede, ali tvoj komentar ide u drugom smjeru bez potrebe, zato ga nastavljam ...imaginarnoooo, virtuelnoooo....
ne samo što je zabio ključni penal gledao sam izjavu ovog rakitića kad su ga pitali šta misli mogu li ponoviti onu generaciju koja je osvojila 3 mjesto čovjek me totalno oduševio odgovorom, kao da je neki filozof a ne fudbaler svaka čast
Neutralan sam, ali cestitike boljima. Ovo je sport
Tako je ! Svi navijaci sa bakljama na otoke !
Aaaa a BiH? Mislim, imamo mi ovdje vece Hrvate od vas!
bosna pobjedila koliko ja vidim
Kad vidjeh da raketa puca peti penal već sam počeo skakati od sreće, znao sam da ne može promasiti