Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamrače li HRT2 u Hercegovini,pitam za druga??
Naravno da zamrače (da, i Home TV). I da ne zamrače kakve to veze ima s ovom situacijom? Vama bošnjacima puna usta građanstva, a svaku priču prebacite na nacionalističko upiranje prstom. Kako i zašto su svi u komentarima odjednom za BHT i Telekom, a do odluke RAK-a se žestoko pljuvalo po istima?
Ako su ljudi otkupili prava na utakmice imaju pravo da biraju ko će te utakmice gledati taman to bili samo oni koji rade u bh telecomu... Koja je logika ovoga? Pa BH telecom je i pomogao BHT1 da prenosi ovo svjetsko prvenstvo...
nije tacno, prava na prenos se primarno nude javnom servisu svake drzave, a jos prije dvije godine BHRT je rakla da je otkupila pravo na prenose svih utakmica naravno od NASIH para. Sada im zafalilo para pa je BHRT PRODAO BH Telekomu prava na 18 utakmica. Eto to je jedina istina, Belmine lopino stara. A sad se vade ko fol oni nesto dobri i tako to. Pa zar mislite da bi RAK tako odlucio da ovo nije istina?
Umjesto što se svađaju mogli su da iskoriste priliku da emituju kvalitetniji signal (4K rezoluciji ) sa svjetskog prvenstva bar preko kablovskih operatera. Nemaju ni pravi HD signal a kamo li 4K.
Ne bi bio nikakav problem da neko koristi svoju poziciju za skupljanje novih korisnika. Problem je što BH telekom je koristio to pravo, ali problem imaju korisnici u Republici Srpskoj koji nemaju mogucnost da imaju usluge BH telekoma... Sve u svemu podijelili su se u torove i onda svako šiša svoje ovce. Da je drugačije morali bi se takmičiti za svakog korisnika i trošiti značajno veće resurse.
Telemach hinjski intervenisao protiv Bh telecoma
pa skonta li ko iz teksta clanka zasto je rak izdao privremenu mjeru zabrane?
ne, zato što je ovo plaćen članak od strane telecoma. da nije, neko bi se sjetio da napiše da fifa zahtijeva da svjetsko prvenstvo prenose državne televizije.
Nema dabe ni kod stare babe paraziti sad vam BHT ko dobar sunce li vam kalajsano!
A nije to radio kada media grupa radila istu stvar sa sport klubom. Vlaška posla.
Lopovska posla. Pokušaj je bio po ugledu na istu takvu bandu u Srbiji.
Bravo RAK 👏👏👏
A RTRS sto duguje milione nikome nista
Sto bi BH Telecom davao pare i da onda manjina koja placa mtel i ht eronet gleda besplatno utakmice na BHT u? Sto gospoda ne daju dio para?
Ja lično bi volio da se pojavi neki strani T operater, jer sve ovo što mi imamo u BIH ne vrijedi ništa. Sve sami dupeglavci, koji nas prave budalama gdje stignu...
BH Telecom je u vlasništvu države, bar tako mislim. Pa kako je moguće da državna firma pravi konkurenciju državnoj firmi. Nigdje veze, ovo je totalni sukob interesa.Al eto u 18%Isamistanu je sve moguće....
Bh telecom nije javni emiter i javno preduzece nego dionicarsko drustvo tj dd. Velika je razlika izmedju JP I dd.
jbg jedino u nas utakmica kasni
Dobro su napisali RAK je RAK rana medija....
BH telekom u okviru svoje firme, registruje JOS firmi😎👌 ZVUCI KAO CIIIIISTO IZVLACENJE KESAAAA 👉👌👉👌😎