Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovo je zesca budaletina
Mrš
U pravu je čovijek. Sva pažnja u Italiji je usmjerena na Balotelija. Ako im ne godi kao igrač Bože moj ima igrača koji bi rado priskočili u sastav Italije. Ponizno je to što se na Balotelija izvlače....
Ponizno nije isto što i ponižavajuće druže, čak šta više totalno suprotno.
casper, "cak sta vise" nije isto sto i "cak stavise", a "cak stavise" nije isto sto i "cak" ili "stavise". znaci 2 greske jarane :)
Nek' je on popunio Panini album svojim sličicama...
Pa sta radi se o krmku od 23 godine, koji je inace slobodnijeg ponasanja, osim toga ima love, moze se ludirati i jebe mu se. Medjutim svejedno, svaliti krivicu na Maria, pa Italija je izgubila kad je Mario bio na klupi. Raiola je najbolji menager na svijetu. Moze prodati mrtvu macku, a kamoli Maria ili Ibru.
Selektor je izveo Balotelija kako ne bi zaradio crveni (imao je već žuti karton), na kraju crveni karton dobije drugi igrač, kakva ironija za Italiju.