Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U West Ham pliiiiz
Ja ga ni na termin sa onakvim ponasanjem ne bih poveo.
Nije on za Engleske.
SUPER MARIO 💪
ne treba on nidje ic, sad kad je poceo harat, neka ga dje je. ode li nedje, krenut ce opet po starom obicaju dobivanja crvenih kartona i nece gola dat. ovi iz nice su nasli neki nacin da znaju s njim
Ja ne mogu do Vareša, feninga nemam.
Idi pješke.Sve se može kad se hoće.
Kliksovac, prodji me se imam posla.
hofenhajm, bordo i standard, X na pet maraka , dvije stoje... mada bordo ima jos desetak minuta.nadam se da nece biti golova :)))
sad cete balotelli izut.sad gledaj kad nica povede :p
Dobi ti jarane ,dobar si.
Kad ga ljudi pocnu kritikovat' sjetim se kako potopi Njemacku. A kad ga stanu falit', naumpadne mi da je pravio vatromet u kuci.