Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Rahimicu hrabro se oglasio , jer su postavili praksu kaznjavanja onih koji istinu kazu o sudjenju a ne onih sudija koji upropaste utakmice zbog necijeg ili licnog interesa. Sinosnje sudjenje je dokaz da imamo dobrih sudija koji kad hoce ili kad moraju mogu odsuditi vrhunski -- svjetski.Onda se postavlja pitanje sto tako nerade na svim utakmicama.Dobro sudjenje ne smeta nikom --- lose steti svima.
Moj Rahimicu sudi se u korist zrinjskig i sarajeva,jer njihovi ljudi su glavni za delegiranje sudaca,treba direkt napisat tko je kriv,priopcenje kao Siroki napisat,mada nista od tog,ali barem nek znaju.Zrinjskom se 50penala sudilo u zadnjih 4g,zadnjih 5 medjusobnih utakmica zrinjski-siroki sudi se zeinjskom penal,pa sjetimo se utakmice na otoci olimpic zrinjski,kada onaj golman olimpica radi namjerno penal,i lopta mu ispada,pa sad penal na pecari,pa lani kad je odluka za europu bila,u reziji njihova "igraca" Edina Jakupovica,koji je zanimljivo sudio i ovaj duel celik-zrinjski,gdje opet sudi nepostojeci penal.Smijesno,taman kad mislis popravila se liga,ovi politicki klubovi sranja rade,ali svi zajedno se dignut,i reci dosta.
brate samo tebi nije ok sudjenje..jeai na zutom...idi trazi i ti punca hahahahahaha
Samo hvala Crvenoj Legiji sto su skandirali ime Mirze Rascica, ispratili smo ih aplauzom. Hvala jos jednom.
@ChrisRone Jos im je Dino osvjezenje odnio