Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete kluba, polagane velike nade u njega i njegovu karijeru od koje na kraju krajeva, po svemu sudeći neće biti ništa. Sam si kriv za to. Ima mjesta uvijek u Vratniku, Vrbanjuši, Famosu i slično.
Ovaj balavac se ne moze nositi sa pritiskom. To mu je posao da radi i trpi ako nece neka radi na kao čoban na livadi tu mu niko neće ništa dobacivati.
potpisao za zelju levat
sredio bi njega mamić ili delije pošto horde samo šute
samire nije ložiona,prvo nauči igrati lopte
"nešto je trulo u državi Pitarskoj"
Radovac se vec nudio Zelji...Zeljo ga nece....radi dobrosusjedskih odnosa...no Olimpik vec siri obje ruke ,da li je nova ljubav na pomolu.....NASTAVIT CE SE u sapunici Horoskop...s prijeda strijelac od pozada djevica no da li ce tako ostati cisto sumnjamo,...uprava u akcij....HZ u akcij......
potpisao brat za zelju
Ibrak i Selimovic ovim potezom su produzili svoju eru ! Pametno nema sta ;) Mada mi nije jasno kako mogu kazniti Alispahica kada je momak vise od pola utakmice presjedio na klupi ?!
Pitari, vi ste pi*ke svi, samo mozete da nam pusite racku ZENICKI !
Ma koji kurac samo jos kod nas na ovom jebenom balkanu navijaci se pitaju nesto. Odes na utakmicu platis kartu gledas fudbal navijas za svoj voljeni klub i to je to. Ako se igrac ne zalaze dovoljno, ima tko da ga kazni trener, uprava kluba. A ne neki seljaci koji sebe nazivaju "navijaci" da prijete igracima upadaju na trening, uzimaju dresove od igraca, oni ka fol znaju dali neki igrac zasluzuje nositi dres tog kluba, a napili se neke brlje i sa dva zuba u glavi to je jadno.. Bio sam u Minhenu, Lyonu i Londonu na utakmicama i da vidite koja je to gospoda. Ako im se nesto ne svidza isprate zvizducima i tu se sva prica zavrsava, odgledaju utakmicu svog kluba i odose kuci sretno zivljeti. VOLIM TE ZELJO
bravo za upravu tako rade ozbiljni klubovi
Ma vi ste ba FK Cirkus a ne FKS...
A ti si wc solja bez vodokotlica
Hahhahaha kad ga se sjetim kako je ganj`o "trebe" po AP-u hahah, ee Samire Samire može seljak iz sela ali selo iz seljaka nikad
Hajde pitari ko vam drma kavez, što ste se upalili? Iznosim činjenice koje su poznate al`pašincima koji su ga znali još dok je boce šutao, vaš problem ako ste se našli uvrijeđenim
prodaju po ekipe pa im sve smeta
poštenije je kazniti one koji trpaju krstu, alispahica, duljevica, hebibovica i ostale maskote u sastav tima, ovako će opet sve biti isto. pogrešni i posljedični potezi kluba!!! nama treba fudbalski dijagnosticar da poslozi stvari, Ibrakovic to sigurno nije. sinoć gledam igru Dinama zg i pitam se gledaju li ovo naši "znalci".
To je ono kada seljacicu i ufuranim manekenima das dobre uslove i plate. Pocnu glumiti neke zvijezda a ne znaju koliko su nebitni i koliko je lahko sve to oduzeti. Ovog Radovca treba prodati sto prije negdje pa da vidimo kolika muda ima ovako se ponasati van BiH. 70% ove ekipe treba otjerati. Boze sacuvaj kakve igrace su doveli i kolike plate i uslove imaju na odnosu drugih a oni se opet muce protiv Travnika, Celika, i Zrinjskog. Kakve Zvijezde, obicni ublehasi!
samir radovac - kad treba uslikat selfie on je tu vazda u prvom redu