Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče selektor koji u ekipi sa Kolarovom, Vidićem, Ivanovićem, Subotićem, Ljajićem i ostalima nije mogao ni Vrbanjušu pobjediti
nisi u pravu.odveo je srbiju na svetsko prvenstvo.a tamo da je bilo samo malo srece mogli su proci grupnu fazu,a posle sta bude. Pre nego sto je on dosao,na utakmicama je bilo svega par hiljada gledalaca.
Antić je ispravno rekao. Dosta su zavisni o Modriću. Nemaju zadnjeg ili centralnog veznog mimo njega da bi igrao na visokom nivou i zbog njega trpi cijela ekipa.