Antonio Cassano
0
"Rado bih izmlatio Lippija!"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haveru gdje si ti pohadjo skolu majka mu stara. Stvarno, pravopis ti je ispod prvacica.
Moj gazijo odklen tolka mržnja u tebi prema Đeki i svemu što je bošnjaćko? Ja mu samo želim najbolje i velim mu da bude oprezan kada bude stavljo podpis na ugovor sa krstašima, a ti mene vrjedžaš?
kakav si ti musliman,pa vrijedjas bez razloga covjeka.
@musliman....... ja sam musliman al ti si glup ko karina moram da priznam a mozda si prikriveni traktorista
no_name To nije u duhu bošnjaćkog naroda da me vrjedžaš onda kada uoćim zavjeru. Zar ne vidiš šta se sprema Đeki ako predže u Milan.. hoće krstaši da nam ga otmu zato i ne pozivaju njihove igraće.
@musliman hajde levatu promjeni nick i nauci se pravopisu pa se onda javljaj
A da li bi Lipi volijo da ima jednoga takvog napadaća kakav je naš Edin Đeko? Naravno da bi volijo. Zato krstaši i hoće da ga odvuku u Milan i pokušaju da ga prisvoje njima!
gostovao covjek u san remu....pa sto nije snimio kod rukvasa plocu sa combetom :D il narucio pivu kod marije XD