Antonio Cassano
0

"Rado bih izmlatio Lippija!"

Totalsport
Antonio Cassano
Antonio Cassano
Sampdorijin nogometaš Antonio Cassano u potpunosti je otvorio dušu gostujući u utorak navečer na muzičkom festivalu u San Remu. Priznao je kako se više ne nada da će zaigrati na Svjetskom prvenstvu i oštro napao selektora Marcella Lippija.

Iako je u posljednje dvije godine vratio nekadašnju formu i premda su se mnogi u Italiji zalagali za njegov povratak u sastav "azzurra", Lippi ga i dalje ignorira.

I samom je Cassanu (27) postalo jasno da neće zaigrati za branitelje naslova na SP-u Južnoafričkoj Republici, pa je u lipnju radije odlučio organizirati vjenčanje s djevojkom Carolinom Marcialis. Na pitanje voditeljice festivala Antonelle Clerici koju bi pjesmu rado posvetio Lippiju, Cassano je oštro odgovorio:

"Radije bih ga izmlatio nego mu pjevao pjesmu. Ni ne sjećam se više kada sam posljednji put igrao za reprezentaciju. Imam osjećaj da je to bilo prije 20 godina".

"Zaljubljen sam u svoju domovinu i želim nositi dres "azzurra". I premda neću ići u Južnoafričku Republiku, navijat ću za reprezentaciju", zaključio je Cassano.