Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad i radi ovoga propusta treba I Radnik izbaciti iz Evrope.
@ChrisRone Upravo to, lagano ih liferovati i ovim tempom GOŠK će osim prve federalne prestavljati BiH u evropi.
Danas sam lično gledao njihovu stranicu i nije bilo ove podkategorije "izvještaj revizora". ovo su opasne muljaže i ne treba pustiti Savezu da ovo ovako prođe, taman da niko ne ode u Evropu.
e ovo je kmmme za udžbenike. hahhahaa.
Iako je ovaj propust mizeran, pravilo je pravilo I treba ga ispostovati. Ovom prilikom bih se prisjetio i utakmice Radnik 0-1 Zeljo. Ja sramnije kradje nisam vidio. Radniku ponisten cist gol u 45min i nije mu sviran penal. Pored toga,mali Sabanadzovic zasluzio dva crvena..Zeljo ocajan fubal igra, jedino je dobar neki klinac, plave kose, zadnji vezni, strasan igrac. Ovo ostalo, sacuvaj Boze. Radnik mnogo vise pokazao, ako ima neke pravde, ici ce u Evropu.
celik treba izbacit iz svih mogucih liga, klub koji nikad nista nije osvojio a duzan svima, ne zna se kako opstaju u ligi tolike godine. Ustvari zna, na vau vau
Bilo bi sega da Radnik zatrazi od Zelje da im daju stadion na koristenje za europske utakmice haha
Stavite Radnik pod navodnike ili napište ispred njega FK.
ŽELJO obavijesti Uefu
Na kraju neće niko otići u Evropu hahah
ako savez imalo drzi do nekih pravila trebao bi izbaciti Radnik, i dati sansu sledece plasiranoj ekipi, ko god da je to
Kako je krenulo ni jedan klub ne radi po pravilima :)
Sve i da ih izbace, zeljeznicar nece nigdje. Klix na aparatima
Bolje u toku dana, nego sa 4 dana zakašnjenja.
Nije to problem, problem je kako se ikako izdala licenca bez revizora?? Svakako nam je godinama savez sluga politike, morao se zadovoljiti nacionalni ključ.
Možda nije imao tko skenirati, sram vas bilo. Što u Bijeljini svi znaju skenirati..:))))
Kad je Čelik ili Sloboda prošlih godina dobio licencu? u sedmom mjesecu
Ako ne ode Radnik ide Celik???
potrefilo se šatro
Prema pravilima za učešće u PL 2018/19. pravo nastupa imaju samo stadioni sa reflektorima. Kako vidimo, ni 2020. neće se ispoštovati taj uslov i Radnik i ostali klubovi će opet igrati isplaženih jezika po nesnosnim vrućinama. Ovakvi klubovi nisu ni za entiteskih liga jer i Sutjeska u Foči ima reflektore LOL