Komentari (456)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu, vazno je u zivotu biti Borac i Radnik.
Znaci oplakah
Radnik prekinuo crni niz i neugodnu seriju neriješenih rezultata na Grbavici.
Poraz nije iznenađenje za one koji poznaju logiku fudbala, svi Želnini igradči su bili već na utakmici sa Satndardom. Nikakva tragedija,Željo će ipak na kraju biti prvak,jer su u svim utakmicama u Evropi pokazali da imaju karakter, a to je još više značajno jer je više od 60% igrača mladost iz Željinog pogona. Zato, Željo mora imati podršku svih u BiH, a ne da nekome bude draži poraz Želje od pobjede tima za koji navija. Željo će sigurno u PL izgubiti još nekoliko bodova na koje je računao,ali bez obzira na to biti će prvaci.
Dzeko potpisao za Romu u kasi Zelje dodatnih 850 hiljada eurica....Veliki klubovi su uvjek imali los start,a furiozan finis....i da su uzeli tri boda lose su igrali i to nam ne treba .....igraj dobro pa makar i izgubio ,dobro se na kraju uvjek nagradi tj isplati...
SEID MEMIĆ --- V A J T A MILOMIR ODOVIĆ -- C V A J T A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jadan i ovaj sejo brajlović žao mi ga,saginje glavu od pitara po ilidži,a vidi pišu imena ko gdje sjedi hahahahhahaa,do daha komšo,fali samo ćevabđija željo 2 koji je do sada dao za želju 40 maraka hahahahhaha
Puno glupana na jednom mjestu, trebao sam ranije lech :(
Kako bih volio ove pojedine internet navijače sarajeva sresti face to face pa im se najebat mame rođene, pa bolan vi više pratite Želju i slavite naš poraz nego svoju pobjedu, jel vas stid bagro udbaška.
Sta ces ti pickurino. Usima se poklopi krezubi majmune
Nermine ajde molim te daj mi broj telefona, molim te ko dragog Boga, samo da se vidimo, please
Al realno,zar fakat neko od vas misli da Zeljo moze ispast u drugu ligu,institucija bh fudbala,pola repke Zeljini igraci,kad ste zadnji put imali igraca u repki?
Jel istina da su igraci bojkotovali tekmu? sponozor se razbacuje, pravi spomenike i igrace strah da nece dobiti premije?
bitna je svaka utakmic e nelupaj te bezveze
Javljam se za komentar nemam sta reci
BItna je utakmica u cetvrtak , ne opravdavam ovo , igraci su umori i pod velikim pritiskom. Play Off aBd je naš !! VOLIM TE ŽELJOO !!
da seljacine okupajtese smrdite mi smo jos u evropi smrdite okupajte se
Ofirno kako Zeljo i igraci pripremaju teren da se vrati Amar Osim! Ovaj namirisao pare od evrope i sada evo Dzeko prelazi u Romu, znaci eto njega nazad da pokupi ono sto ga uvijek samo i interesovalo
100%
Pitari ne zaboravite da ste isto ovako pricali i na pauzi prosle sezone, a na kraju prisiljeni kupovati utakmice za titulu. Idite Lech, kasno je.
HAHAHAHAHAHAHAH PICHKE STRUMFOVSKE
@Torpedista 071 Sta ima u Travniku? Mozel se pokupiti koji bod tamo divovi? Zasto da ne spominjem Lech? Jebavali su vas po kojem god pitanju govorimo, divovcici @Stroj_2 Kupujte, samo kupujte. Ja volim tako kad odnesete titulu i onda u evropi gdje ne mozete kupiti ni sudiju ni utakmicu, budete kanta za trpanje. Tjesite se PLom, ali nemojte govoriti onda o "evropskom" torpedu..
Kad pobjede oni su "strasni zeljo" Kad izgube oni su "zeljina djeca" Al' eto vazno je u votuzi biti RADNIK i BORAC. Xaxxaxaxaxaxaxax ?