Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Radniku, ovaj Petrovic je definitivno najbolji trener nase lige, sa ovakvom ekipom pravi cuda, ne bi me cudilo da pobjede u BL, zasluzili su da prodju, sretno i po prolaz u BL!
on bi od Avdije napravio Danija Alvesa :D
e da ga Željo može kako angažovat,stvarno čovjek je stručnjak
14 igrača mu otišlo od toga sigurno 6-7 prvotimaca i ćelo opet sastavi borbenu ekipu u roku mjesec dana...svaka čast gosp. Petroviću!
Bgm ćelo radi dobar posao,svaka cast
koliko znaci dobar trener
Moze li mi neko objasniti kako izgleda poluprazan go
super!
Svaka im čast, BRAVO majstori!
SVE POHVALE ZA RADNIK👏👏👏👏👏👏
Pozitivno iznendjenje svaka cast kakve imaju uslove
Bravo braćo Bošnjaci!!!
Radnik Nije nista izvukao , u najmanju ruku su bili ravnopravni , mogli su i dobit ovo , svaka cast
Dvostruka pobjeda za Bijeljinu, em imaju preko 100 000 stanovnika bez budžetlijskih muzara (SA, BL; MO), em igraju Evropu :P
NE SERI, ko je budžetlijska muzara? Ne znam kako te stid nije to reči, Željo sam pravi stadion, marke niklo iz budžeta neda niti je kada dao. Samo znate srati i uzmišljati laži, Želji nikada niko nije opmagao, sve je sam stvorio zajedno sa svojim navijačima!
Cestitka za kupusare...
ma beroe nisu mogli pric golu a radnik kontre pravio uz dvije dobre sanse svaka cast
Svaka cast momci.