Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma pitari i njihovi komentari pa majmuncine vi travnika imali za protivnika a mi radnika koji nije tim ni malo za potcjeniti 2-2 odlican razultat na grbavici radnik nema sta traziti zeljo je danas imao 100 sansi i kaznjen je za promasaje a na grbavici radnik ce da padne ko sale
Što Svinski proda svojima prolaz u kupu...
Džaba, ne mogu dalje sa ovakvom ekipom osim ako ih NSBiH i sudije poguraju, oni su se raspali. Metalci im bukcvice čitaju!
I usput se nayebem mame svim "glavnim" televizijama u BiH, sto su nam omogucili prenos utakmica ko da je 10 utakmica a ne 4.
Eee moj Slavko da ti Zakarić puca penale pored nekih starijih i iskusnijih igrača.... al hajd znaš valjda šta radiš... ovo je moralo bolje, teren vjerovatno očajan bio zato i jesmo 2 puta gubili pa se vraćali, kako god 2 gola u gostima za nas bolji rezultat nego za njih! Volim te Željo!