Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu nista nesportsko, svako se bori za bolji plasman i treba da igra najbolje sto moze. A to sto Jedinstvo odavno nije ozbiljan klub je druga prica. Da je u ostale sportove ulozeno koliko u Jedinstvo zadnjih 20 godina, Bihac bi imao puno vise sportskog uspjeha.
Kako ovo može biti nesportski? Pa nesportski bi bilo da su ih ovi samo pustili aman što nisu imali igrača, što je podcjenjivanje.
Molim da mi neko objasni npr. u Bundesligi kada Bayern trpa do iznemoglosti,sta je tu nesporski? Liga je tek pocela,svaki gol na kraju sezone moze znaciti plasman u visi rang.Ne poredim Bundesligu sa ovim cirkusom,nego smatram ako je sve fer play,nema tu nista za zamjeriti nikome. Da,Velez jest izgubio 12:0 te sezone,nije to bila PL tada,posto nije bilo takmicenje na nivou BiH.Sve u svemu,mozda Radnicki nije toliko jak,koliko je Jedinstvo slabo,nazalost.
Ne mogu da vjerujem da je Bihać dopustio da se ništi Jedinstvo
I ovi krkani bez ikakve sportske solidarnosti narokaju 7. Smetljari!!!
Zalosno sta se desilo Jedinstvu, nekada velikom klubu. Sve je niz brdo krenulo kad su kriminalci tipa Hamde Tigra i ostali SDA kriminalci sjeli na celo kluba. Kad su novac isisali iz kluba onda su ga napustili i prepustili krkanima da dalje vode klub....
Radnički je u sezoni koliko se mogu sjetiti 1997/98 dok je bio u Premier ligi na ovom stadionu razbio Velež sa čak 12:0
Bravo za Radnicki,bas sportski...nema sta
Ubi Radnicki ko mraz po paprikama