Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar tamo nije najljepsa vjera
Arapi su tradicionalno najveći robovlasnici hiljade godina, samo o njima se ne priča zbog 240 godina Američkog robovlasništva.
Hamo je ne dobija od 1991, a naš Aljo je rekao kad mi MM i stranka SmraDovA napravimo Državu ima da cvjeta sve...
Robovlasnicko drustvo je opet popularno, istorija se ponavlja
Sama ideja da to bude u Katru je glupost.Ako su vec htjeli neku muslimansku drzavu onda je to trebala biti Turska.Smrdljive Arapcine ovako skoro uvijek postupaju prema radnicima.Bijeda iz Pakistana, Indije... im radi za 300 dolara najteze poslove.
Pa ni ameri ih ne placaju vise,jos rade u ratnim zonama.
Ko je vidio hajra od arapa
Svjetsko prvenstvo u Kataru je velika glupost. Ali para vrti gdje burgija nece, a za FIFA-u vazi i ona: Vuk dlaku mijenja, ali cud nikada.
Islamsko poštenje!!
Bice plata! Inšallah.... Kao i sve kod arapčina
Jebeni beduini.
Kupujmo domaće! 🌟
Nemaju plate jos ih maltretiraju maksimalno. Dzubrad arapska.
i ovaj Katar prava kozoyebska drzava,cuj ne smije napustiti drzavu i poso bez sefa.
Smrdljiva arapska posla Tako ce i Bosnje radit bez plata kad koloniziraju kalifat Samo ce bit u dzamiju i ako Bog da bit ce plate
Bolje ovdje biti i na birou nego tamo džaba raditi.