Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vam više ne dosadi, pa prebrojte ove vijesti o Džeki. Nema više ni smisla. Dobar ste portal , takvi i ostanite....
ljudi....ako on ode u milan, propao je......bolje mu je u M. United
@fucker.....idi prchi patrijarha svetog karinasha smrdljivog jade jadni
idite vise u pichQ svoje materine, i vasi clanci o Dzeki. pustite covjeka na miru, a i nas! Ionako imate najgoru sportsku rubriku u citavoj B i H i niko je ne cita!
a i vi genocidasi jedva cekate da svane pa da komentarisete kojekakve clanke kod lijeba..... Haman vas pravo spucala dabiceva alternativna medicina........ pa ste postali bolesni sklop ljudi........
postoji mogucnost da ja bubnem megan fox, medjutim nesto nemam sanse..
isto iz one sapunice zabranjena ljubav... bas im se neda
e moj sine da ti samo znas ko mu je menadzer. Prvo bi ustao pa ga tek onda spomenuo... Ali mozda je bolje da ga ne znas.
hahahahahahhahahhahhahahaahahahahahahahahaha a sta reci za ovo.... lijeba su nepopravljivo bleesavi sprrchim vam dijamanta
Dzeko ima najglupljeg menadera na svijetu
jest vala,,,ebo ostale vjesti,,,daj nam dzeke
DA BOG DA SVAKOM COPY PASTE NOVINARU CRKLA DESNA TIPKA MISA DUGMAD CTRL-ALT-C... A DZEKO JE PROPO I PROPAST CE GDJE GOD DA ODE , KRAJ PRICE!!!