Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro doso u pravu raju.Mozel biti makar jedan clanak da se nepominju Muslimani Srbi Hrvati pa ljudi moji ovo je sport..
joj što momak zapuca sa penala. tako se izvodi penal
Dečko je veliki sportista iz čestite porodice. Čestitam momčino i nadam se da ćeš čim prije biti starter na zvaničnoj utakmici kvalifikacija jer to sigurno više neko zaslužuješ. Ne obaziri se na seljadiju i na njihove izjave. Seljadiju koja nista drugo u zivotu nije postigla osim što ljubi rat koo brata jer ga spasi seoskoga blata. koja nista drugo nego neželi dobro ni sebi ni onim "svojima"
dobro dosao ZMAJU.da si nam zdrav i ziv i da nam dugo igras i dajes golove
Bravo za penal! Ne brani se Focaku, moj Schmeichel.... Il' Arminu Hodzicu. :)))
Sretno momce nas
@seljokIZsarajva Ne mijesaj sport u te stvari molim te !Idi izadi,uradi nesto dobro za ljude oko sebe mani se vlaha,balija,cigana i ustasa
@seljokIZsarajva NEMA NACIONALIZMA U FUDBALU👍
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
LJUDINA sa DRINE👍
Sretno, momčino!
Dvedesetdvogodišnji
BOLJI OVAJ MALI OD ONOG UHLJUPA DZEKE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)