Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momak zna igru, to definitivno al\' ponasa se kao da ju je on izmislio i ako je takav prostak kapiten jedne reprezentacije... nema dalje kuciiiii!!!!!!!!!!
@GH Smijesan si, ovi iznad su sve rekli,e ne gotivim ga al je majstor i svaka mu cast
Messi je za ovog picopevca izmislio fudbal, on zna samo bicikl i nista vise;-)
Ma naravno da je kriv Keiroš i njegova defanzivna taktika.Od početka je išao na 0:0 i penale i to nije upalilo.
Ne gotivim ga nesto i odvratan je ali momak zna igrati i carobnjak je sa loptom sto se toga tice a niko nam nije kriv sto mi neznamo fuce igrati
Mogli ste barem naci pravu sliku..
Ja ga volim, postujem, i smatram da ej igracina... A vi koji mislite da samo folira i da nema pojma, smijesni ste mozda i ljubomorni za njegov uspijeh... I sta MUrga sta imas protiv metroseksualaca?? jel\' bolje drzati do sebe i do svog izgleda il\' pustiti da zarastes ko\' orangutan?? ne diPri.... pozz
Mourinho (y)
Bolje sto nije bio...jarane razvalili bi nas....sto jest jest...ni ja ga ne volim, gadi mi se...al ipak je igracina...priznali vi to ili ne...pozz :)
Joj šta li će Mourinho uraditi s Ronaldom sad kad krenu. Ne volim Real, nikad mi ni nisu bili dragi, ali poštujem Ronalda kao igrača. Bilo tko tko tvrdi da on ne zna igrati je očito prespavao par godina nogometa. Rooney i Torres nisu bili ništa bolji na ovom prvenstvu.
Gdje je bio ovaj protiv Bosne? Sa njim je Portugal za dvije klase slabiji.
ebat ga nema on pojma samo se folira nevoim takve tipove obrijane od glave do pete metroseksualce bez ista u glavi volim mlade mame :-)