Komentari (848)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad su bas za dom spremni
Sta ima finale?
#aparati #hercegovina
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
PITANJE ZA HRVATE U BiH (I SAMO ZA HRVATE U BIH): Zanima me da li se i sad viori zastava Portugala u Mostaru kao i onog dana kad je Portugal izbacio BiH u barazu?
Virim ti ja iz mame. #TURCINE
Kmeeee Kmeeee zelim biti veci Hrvat od Hrvata ali ne zivim tamo nego u 'ercegoviniiii! Kmeeeee!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRAĆA TURCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NASA JE JAVILA DA SU SE HRVATI USPJESNO SPUSTILI NA ZEMLJU
Hrvati su 2009 g. umjesto za BIH navijali za Portugal. .😁😁. vidiš kako se to zna vratiti samo od sebe... 😈😈😠ko drugom jamu kopa. ..
ebo vas ove reklame
normalni dami nisu drazi tamo neki portugalci id komsija hrvata.slazem se ja da je bilo ubijanja zlocina i da to ne treba zaboraviti i oprostiti ali ne treba zivjeti ni u proslosti
@mirabel Da imas u sebi pameti koliko imaš zlobe shvatio bi . Ovako, mrzi me da ti objasnjavam.
Kriv je Cacic , da bi taktizirao protiv hinja koje su prve nakon 30 godina prošle grupnu fazu sa odigrane tri nerješene , nije dovoljno biti zmija naocarka , moraš biti podmukla hijena.
svi smo iste govna
pričaj za sebe
Volim te Bosno - God save the Queen - Free Palestina - Ne daj se Putko - Inzko nach Hause - Angela štrcnem ti u oko.
A jest ga zavalio garonja...Ono americki
Zaboravice ih sutra k'o da nikad nisu bili na Euru.Samo se pobjednik pamti,a igra i to,to ne pije vode nigdje.Rezultat je ono sto se pise.
A ja nezgodne slike....Subasic lezi na jednoj strani,a tamo covjek igra daleko na drugoj....i to glavom... Damn Daniel...
Mozda trebaju promijeniti dizajn dresova. A jesu naredali kockica,nigdje veze.
765 komentara sta je ovo majko....
@Ajdin M To je susjedska ljubav i paznja,lol.Sto traje desetljecima,iskrena kao sto je uvijek bila.😂
So long Croatia...There is always tomorrow...