Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I KADA TEŠKO JE, KAD REDAŠ PORAZE, PJESMA SA SJEVERA, NIKAD NE PRESTAJE!
kakva dupla os uprave..znaju da je on bio u najboljoj formi i da je dao vazne golove pa ko vele on kad izjavi bice to ok...nista sad kuoite 2-3 tekme da se smire navijaci... jel vam ooet bila trava visoka??????????????
Oo insigne progovorio pa dugo ti je trebalo 7 dana
Teška SEDMICA za igrače Sarajeva.
a dizao si tri prsta kad si igrao protiv želje na grbavici,mnogi su to zaboravili,sad te to isto sarajevo hrani
ma majku vam jebem od Dzenan uscuplica pa redom pizdurine nafurane majku vam jebem
Pa pocnite igrati kao borci a ne p**** i nece biti potrebe za izvinjenje. Kad cete skontati da nas nista ne interesuje osim titula sa obzirom kako imate fine redovne plate i najbolje uslove???? I svaka cast Predsjedniku Kusturic na ostrim rijecimai! Ili igrajte ili odjebite nazad odakle ste dosli.
A sto vas ovaj papak iz lukavca jebe u zdrav mozal
Mrs,nekoliko golova.Desetine gilova,samo deset se popili u dvije utakmice.
divovi lavovi velikani sve gluplji od gljupljih naziva za nase klupove treba im dati realne nazive kao sto su propast,katastrofa, jad itd
Polijte se viršlama :D
Joj divovi fala vam sto postojite, ne bi se imao cemo ismijati svaki par dana :D
Meni nesto izgleda ko jadno kad procitam neki naslov pa PUZIGACA nesto rekao! Ne znam objasniti, ne mislim nista lose, ima raznih prezimena, nemam namjeru ni vrijedjati, nemam pojma ni ko je niti pratim ovu ligu al nekako prezime nimalo ne zvuci u skladu sa fudbalom ono naviknes Ronaldo, Mesi, Rivaldo, Maradona, Zidan nekako mocno zvucno sta ja znam i sad Puzigaca.Ne znam al meni nesto jadno jbga!
krik i meni :( mislim puze mu gace, kakvo je to prezime
@lela 1993 Hajd da je recimo Trcigaca, Pichigaca, Garigaca, Przigaca, Gonigaca pa ono imalo bi smisla covjek ne staje mogao bi i Usaina Bolta zeznuti na 100m al brate prezime mu za fudbal bezveze! Mozda za modnog kreatora, krojaca ginekologa ili ... sta ja znam!
Kuci se izvinjavaj. Idioti, imate sve uslove, plate velike redovne a igrate ko smece. U travniku placaju igrace cevapima i kuponima a ljudi se trude i igraju. Treba vas nagaziti dobro, nema plate ovaj mjesec, bolje je to nego jadna izvinjenja. Komplet odbranu treba rasformirati. Ko cuva u klubu Bandovica treba mu ruku slomiti. Pizde razmazene, ne bude li Titule ove godine, na*** ste, bjezite kucama prije zadnjeg kola i nikad vise ne prilazite Kosevu!
...e, bogati...slavonska ustanička prezimena, jovo puzigaća i nikola demonja :)
Zauvijek hordasica
PCM: Usuti budalo jedna.
Bandovića otjerati. Ne znam ko mu daje više podršku. Marš iz Sarajeva! I Dupovca isto kao i Tatomirovića. Sve rupa do rupe. Oni misle, eh pa dovoljno za Premijerlige. Treba misliti na Evropu i evropska takmičenja. Treba jači sastav. Amidža šalje 1.500.000 eura za pojačanja u januaru. Odmah novog golmana te odbranu dovesti.
Kompleksi te Ujko pucaju? To što Sarajevo jedino u regionu ima stranog vlasnika nismo vam mi krivi. Mi radimo svoj posao, radimo što najbolje možemo. Bitno je sačiniti finansijsku stabilnost i polako manjim ulaganjima, iz sezone u sezonu praviti uspjeh.
Pa i vi ste najavljivali pobjedu protiv Brazila i Meksika na Mundijalu a znamo kako ste prošli. Mislim to je za ljude sa Balkana tipično. Ali vi niste sa Balkana, vi ste Srednjoeuropski narod, samo nekako previše ličite na Balkance. Slučajnost ili ?
Niko nije ni zasluzio da navija za fUDBAlski klub sarajevo. Kaljate mi ime grada!
Bar ne prosimo grad SA za stadion i malezijske sibicare za monete ;)
Otidjite Vi na jos jednu Nargilu i pivu i sve ce biti ok ! j..... vam truhle kosti ! Nemozete da hodate ,a kamoli da trcite!