Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar, ali su ga englezi precijenili. Skoro sam gledao emisiju gdje govore da je bolji od Henrya i odmah sam ugasio.
Tottenham, jedina poštena ekipa među milijardijskim konglomeratima zvani fudbalski klubovi. Ne mogu ništa drugo nego biti impresioniran na koliko toliku skromnošću kluba koji može trošiti deset puta više nego što troši i opet ostvaruje dobre rezultate u najboljoj ligi u evropi.
na svijetu ? hahhahah , pa ovi englezi su klocevi samo svoje hvale ... njima je svaki drugi igrač 50 miliona ... šatro neki igrači ...
Dobar igrac. Ima dosta dobrih igraca ali medije samo fokusiraju na Mesija i Ronalda nazalost.
svaka cast na tekstu...
Suma sumarum, i dalje je samo veliki radnik, i apsolutni antitalenat. Ne sjecam se utakmice na kojoj je postigao cist gol, bez da je lopta skrenuta od nekog protivnickog igraca. Mislim, imao je momak srecu debelu, i za par godina ce zavrsiti u ladici sa Carrollom, i slicnim engleskim prevarama.
Tacnije 103 puta mu se odbila..Sretan neki lik.. Nek si ti uspio kao fudbaler
tvoje misli su rezultat gledanja utakmica sa nasim "strucnjacima" zbog ljudi poput tebe kojih je 80 % mi necemo nikad se kvalifikovati nigdje. Englesku pratim i da ne pretjerujem, on je poslednje tri godine svijetska klasa a to nikako nije slucajnost. I ovaj clanak je za ljude poput tebe. Pun senzacijonalizma. Hari je po svemu osim frizure novi Sirer.
Ovako su i ''maleni'' svojevremeno cekali Melunovica da ''proradi'' ko Kane, a dobro znamo kako se to zavrsilo :)
Bolji Aguero
ima aguero prednosti, mislim da je dosta brzi i bolji sa loptom. Ali godine, snaga, instinkt i radna etika su na strani Kina
Kaze mu trener " ne trebaju Harry-ju trofeji".. pa de ti sine jos 2 sezone bez trofeja - jer tada ce decko da bude u najboljim godinama za Real Madrid-a .. bas kao Modrić,Bale..
lijep ko prosjecan bosnjak
Da, Real jedva ceka da dovede jos jednog trubadura. Ne mislim na Modrica, naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)