Maraton završio u 50. seriji
0
Pucali penale dva dana da bi odlučili pobjednika
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOĐITE KOD NAS U BIH DA VAS NAUČIMO KAKO SE IZVODE PENALI !!!!!!!
Ne treba im zamjerit, njihov sportovi su košarka, ragbi, hokej. :)
Mislio sam da je sabrano i onih 3:3 u regularnom vremenu, pa zato pitam. A doduse nigdje se ne navodi da je bilo promasaja i koliki je rezultat u konacnici, osim zadnjeg promasenog Fantasticna vijest sto jest jest ali, ali brate zbrda zdola napisana :DD
pa po tri penala su promasena...
@yaa pa rezultat nakon 120 min. je bio 21-21 a u penalima 18-18 i poslije su izveli 21 seriju.(samo ne kontam kako su uspjeli ovoliko udaraca)
dali moze neko da mi rastumaci ovu recenicu \"pri rezultatu 21-21 (18-18 gledajući samo 11-erce) poslije 21 izvedene serije, odnosno ukupno 42 udarca\" Konfuzno do zla boga :))
@seljak a ti bi mogo ucit od messija kako se razvaljuje mali real
Ameri bi mogli učit mesija kako se sutaju penali.
A glupi Ameri, ne znaju penal odbraniti!