{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Pucali penale dva dana da bi odlučili pobjednika

T
Totalsport
24.2.2012. u 20:09
0
9
Pucali penale dva dana da bi odlučili pobjednika
0
Dvije srednjoškolske kalifornijske nogometne ekipe prošlog utorka su se sastale u dvoboju doigravanja koji se, zbog tačno stotinu izvedenih penala pri raspucavanju, razvukao na dva dana.


Nakon što je dvoboj između Bishop's of La Jolla Higha i San Diego Crawford Higha nakon osnovnog dijela utakmice i produžetaka završio 3-3, prišlo se izvođenju kaznenih udaraca. S obzirom na činjenicu da je utakmica počela u 15.30 sati po lokalnom vremenu, sudac ju je zbog mraka prekinuo pri rezultatu 21-21 (18-18 gledajući samo 11-erce) poslije 21 izvedene serije, odnosno ukupno 42 udarca.

Na isto su se mjesto suparnici ponovno vratili dan kasnije, u srijedu, te nastavili maraton 11-eraca. Isti je napokon završio u 50. seriji, kada je Bishopov Matt Harris pogodio 99. kazneni udarac, odnosno kada je, nakon njega, Crawfordov neimenovani izvođač promašio okvir gola.

"Nikad nisam čuo da su se penali raspucavali tako dugo. Bilo je to nadrealno iskustvo. Mi smo imali prilika za pobjedu koliko i oni", rekao je na kraju trener pobjedničke ekipe Malcolm Tovey, dok je strijelac pobjedničkog pogotka dodao:

"Postajali smo strahovito nervozni sa svakim sljedećim udarcem. Svaki od njih mogao je značiti kraj. Od svakog je zastajao dah".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: