Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je glupost. malo neka se novinar informise kako je se odvijao transfer Neymara i Mbappe. Neymar je "sam" otkupio svoju klauzulu i presao u PSG kao slobodan igrac. Sad ce se mnogi pitati kako. Jednostavno je Katar mu platio ogromnu sumu novca da bude zastitno lice svijetkog prvenstva. Posto je Katar i PSG povezani bio je to dogovor iza zatvorenih vrata. Mbappe je doveden kao posudjen igrac i tek ce u narednih par godina biti isplacen transfer.
Vratite nam Di MaGiu!!!
Od njih petorice mozes sastavit tim i to kakav
@IjiIjanzIatni92 pedofilu!
Uh, prodaju sve same igracine. Zamislite jedan Celtic da ima ove igrace u sastavu... Ili Lazio, Schalke, Ajax. Klubovi sa bogatom historijom. Sramota su PSG, i City. Preko Chelsea sam nekako presao, njihovi transferi su ipak u granicama normale. Nadam se da ce BvB kupiti Trapa i Draxa. Burki je los, a Drax bi bio super pojacanje, jer Reusa nema nikad.
Sto je City sramota, najskuplji transfer im 50m?
@opp PSG sramota i klub bez bogate historije? Ne znam dečko otkad pratiš fudbal al psg je 90-tih bio u samom vrhu evropskog fudbala i za njih su igrali najveći igrači svijeta. Utvrdi gradivo malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bujrum u velikom Sarajevu ili Želji ili Gošku, heheheheh.