Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arauho tragicar. Imas 2 gola prednosti u tom momentu i ti pravis onakvu glupost. Nekada bi Barcelona igrala sa 10 u polju bez problema ali da se ne lazemo to su davna vremena. Arauho je zasluzio dobru kaznu za ovo. PSG poslije rutinski i to je to.
Imas 1-0 i dva gola prednosti ukupno.. ti pravis onu glupost za crveni, totalno amaterski. Prvo ne znas hoce li dati gol onaj Barcola, a drugo i da je dao, 11 na 11 mislim da Barca ne bi izgubila dva razlike. Potez Arauja skupo kostao Barcu, pogotovo kada znas da PSG sada ceka Dortmund u polufinalu i eto otvoren put do finala i Wembleyja, a u finalu je sve moguce.
Ovako se rjesava tekma, a ne ko Rozman, 0 cuva 🤦🏻‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
na telemachu se može gledati druga bugarska liga kao i treća singapurska
Samo telekom Valjaju ako nista zarad ovih tekmi
Brate promijeni operatera. Telemach nece imati Arene nikada vise. Od kukanja nema nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je ovo uradio neki igrac Reala dobio bi maksimalno zuti, a ne crveni
Kako Dortmund odradi sezonu mudro na mladim igracima i sa 2,3 iskusna igraca do polufinala lagano, dobili par igraca igrat ce i sljedece godine ligu prvaka, a ako zadrze ove UIGRANE mlade mozda i 1 mjesto napadnu bravo👍
Lewandowski ne bi mogao dati gol ni da se igra pet utakmica. Ne razumijem trenera, nakon što mu je izbačen igrač, on izbacuje Yamala iz igre, a ostavlja Lewandowskog, koji s loptom ne zna ništa, samo se postavi kao kloc kad se ispucava lopta i izgubi 80 % tih duela.
Araujo ih unistio glupim crvenim kartonom bolje da ga je pustio, prosla bi Barca
reeemoontaaaaadaaaaa
Xavi nijednu važnu tekmu protiv jačeg tima nije dobio! Dobio je real jednom 4:0 u rezultatski nebitnom El Classicu ,real ih onda uzeo u kupu 4:0 na nou campu, pa i ove godine 4:1 u super kupu.Bilbao u ligi nisu dobili prije par kolakad su mogli prici na -5 realu a isto ih bilbao eliminisao iz kupa ove godine.Znači sve najbitnije tekme ljudi gube i odigraju bez muda a bog zna kad ce im se ukazati ovakva šansa više jer znamo da se mijenja sistem u lp sledece godine
Sto niko ne komentarise penal na Dembelu a potom ista situacija na Gundoganu koju nije ni razmatrao perfidni sudija, pored toga bezbroj zutih kartona (Martinezu nakon ulaska pokazan zuti karton time dodatno oslabio odbranu) gdje igraci nisu smjeli sjeckat igru. Sudija odlucio pobjednika definitivno kao sto ce sutra Realu obezbjediti prolazak i dat im dodatni motiv za predstojeci El klasiko te se time i trka za titulu La Lige zavrsava, scenario svima odavno poznat.
Kakva bolan ista šta je vama jestel normalni,čovjek sam zakacio za koljeno čini mi se vitinhe ili ko je vec bio i izgubio ravnotežu a ovamo cancelo čist kontakt sa dembeleom nakon sto je ovaj došao do lopte.Treba biti realan samo i reci da je psg i u Parizu imao situaciju da prelomi mec na 3:1 nakon stative dembelea i prečke barcole nisu uspjeli i izgubili su a ovdje im se to u neku ruku vratilo i po meni su zasluženo prošli
Kakva druže trka zar se još neko nada tituli iz Barcelone 🙈😂😂😂
Barcelona stvarno ne zna da gubi,ni navijaci nisu bolji,od dima nisu vidjeli pa napali svoj autobus.I jos 50 miliona manje je ne mogu ucestvovati u sp klubova...
Sreca da im nije Rozman trener, mogli bi im trojicu iskljuciti, ne bi levatina dobio….
Odlično igra moja Borussija ne predaje se borbena je igrali smo u grupi s PSG jednu izgubili jednu nerješeno ali grupa je druga priča. Borussija našega dragoga Terzića ako bude igrala kao večeras šanse za prolaz su jako dobre. Bolje je da je Borusiju zapala Barca nego pobjednik Man C ili Real tako da se nadam da će Borusija nekom borbenošću koju je večeras pružila ući u finale nek im je sretno. Kako navijači kažu na glas Borussia.
Oprostite ne Barca da nas je zapala napisao sam pogrešno nego PSG se može proći nadam se da moja Borusia može to.
Xavi se na kraju ponaša kao da je u Premijer ligi BiH, a ne frtalj-finalu Lige prvaka. Za sve mu kriv sudija.
Doktorat PSG-a
Ovako se igrac vise iskoristi.
Sudija samo Laporti jos nije dao crveni… lik sudio ko da mrzi Barcelonu
Vracacete 2009-tu na rate jos dugo.
Sta bolan 2009. Real je pokrao sve zivo od 2009 a i prije 2009 godine
lewandovski katastrofa jos samo mu fokus na hinjavluku nekom taktiziranju srot cisti