Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin bio i ostao, neprikosnoven u svim mogucim segmentima igre.
nemaš ti pojma
masinerija
Pa to mu je dalo sve sto ima danas a ima mnogo hvala Bogu....zato i jeste masina u svim segmentima igre, on to radi sa zadovoljstvom i ljubavi prema fudbalu!! SVAKA CAST LEGENDO!!
sama činjenica da je otišao iz juventusa u real jer mu perez nije htio dati veću platu govori o tome kako on igra iz ljubavi prema fudbalu tj. iz ljubavi prema 30 miliona..
@TheBigTicket21 sve je to OK ali daleko od toga je da on igra fudbal iz ljubavi... a on nije najbolji na planeti niti je šta bolji od neymara što se tiče ponašanja... u nekim stvarima je čak i gori... nikada nisam vidio neymara da se ne raduje golu svoga suigrača
Ne mere ga ni Pjana pratit sa svim onim mobitelima
Nevjerovatna je njegova motivisanost i profesionalizam, a ne kondicija. Svaka cast!
Najnovija evropska fudbalska enigma glasi: 5 + 7. Hehe. Ima li rjesenja? ;)
Isto ja :)