Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi uzivamo,jer si u Hong Kongu...Nemoj zuritit natrag!
Sad je na potezu nogometni savez BiH.Nedajte da izgubimo jos jednog Ibrahimovica.
Admir Rašćić pitarski prašćić
Gledaj slike iz časopisa hahahah
Evo vam jedan i jedini dokaz zasto nasa lepa RS opsataje http://tinyurl.com/tajo21
nisam ni znao da hong kong ima ligu
Svaka cast care,samo naprjed ...
Gorazde...
Norveski klub ga je istjerao iz svog kluba u Sandefjordu. Dobio premiju i mars nazad u Gorazde gdje i pripada..
isti ćaća
kako mi mozemo proizvesti reprezentativce domaceg proizvoda kad svaki igrac koji imalo valja (ne znam da li ovaj valja) ode u Iran,Kinu,Koreju i tamo zaradi para dvije godine pa se vrati nazas u Bosnu. Umjesto da prihvati neku ponudu iz jace lige,doduse manje para ali tako se napreduje...seljoberi cisti, iz hrvatske lige niko ne ide u koreju i ostale vukojebine
@gentleman1 On je sebi svoju karijeru završio,logicno da svako na kraju ide tamo gdje ima najvise para,Rascic je sve bio dogovorio s Velezom,ali iskrsnulo mu je ovo,to samo budala moze propustiti. Ocit primjer ti je Raul,i njegov odlazak u Katar.
Mahmutović više nije u modi :)
kakva je to liga...
čeka te Ajdin bolan,a ti hoces produzenje :P
zovi ga Safeteeeeeeeeeeeeeeeeee !!!