Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Bgm, 1. go' , dobra procjena lopte, vidi se da ima velika Muda... 2. Go' , Svidja mi se okret, svaka cast, sve najbolje, i da nam za Repku igras jos bolje :)
Ako ovako nastavi uvalit će ga Mamić za 15 miliona.
dinamo ima bar 3-4 igraca (hodzic, henriquez, pjaca i coric) kojima se predvida da ce otici za 15+ milijuna eura. sumnjam da ce ih sve odjednom pustiti.
cijena ce im rasti ako se u evropi pokazu.protiv bajerna treba da ginu
Najbolji strijelac lige nam ne treba a amidzina panjina koja nije gola dala od prosle godine je redovan na spisku. Nikoga ne kudim ali zanimljiva cinjenica.
Toooooooo kraljuuuu
Zeljo: Hodzic, Dzeko, Kvesic, Visca, Zukanovic, Sehic, Cocalic,,... Sarajevo: ???
Ara je naš najveći poslijeratni talent.Svaka čast!
Ara je naš najveći poslijeratni talent.Svaka čast!
samk da se ne pogubi kao Zec, Ibricic, Alispahic...bili su i najbolji strijelci, igraci lige, nosioci igre itd. Treba jos puno znoja da bi se dokazao, na dobrom je putu, samo naprijed.
Bosnjak najbolji strijelac u kifla drzavi :)
Samo ih cijenim kad srcem igraju za drzavni dres. Sve to sto daju za klubove to je za njihov trosak.
Hođžiča zvat mjesto Đžuriča!
pa dobro sta sad.... odma ga zvati u repku ili sta vec ................
zasto ne? pa zasluzuje biti na klupi repke. nije bitan klub bitna je forma i talent. ako mu dadnes pravu loptu zavrsit ce akciju prije nego svi drugi nasi napadaci (osim dzeke).
za sve ljubitelje kick box-a, večeras odlični mečevi WFL domaćih boksera + Srbija, Hrvatska, Holandija, Portugal, Turska, Surinam, ima prenos u 21h na RTRS plus..iz dvorane Laktaši..valja nekad Dodik
Vidi ove vlahnje sto se za Bosnjakinju predstavlja :)
Jest da sam navijac FC Hiroshime ,al moram reci da je ovaj momak zaista odlican.
Prekucava polako i HNL..