Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Spanija neporazena od 1993, znaci da sudija nije produzio do 98 min kad nas je Baka vodio,to bi bio jedini poraz.
I to bi bio poraz kod kuce, gdje jos nikad nisu porazeni u kvalifikacijama.
isco izdominiriao sinoc..italija imala svoje sanse koje moras zabiti protiv spanije..de rossi i darmian kao ibisevic kod nas, trebali u prvom izaci
Gubimo vrijeme na analiziranje jednog mizarnog Gibraltara i Cypra, umjesto da naši stručnjaci analiziraju igru reprezentacija kao što su Španija i Njemačka, tada bi bili protivnici vrijedni pažnje.
Ako onaj Verratti vrijedi 80-100 Miliona, e pa koliko onda jedan Isco vrijedi ili Asensio? Pa sinoc Isco radio s Verratti sta je htio tj. dokazao mu kako se fudbal igra..!