Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ trust: jos kad bi ti bio pismen, pa bio u stanju sastaviti prostu-prosirenu, bilo bi to divno. barem da te shvatim sta si htio reci. ali haman ti znas samo urlikati, :) mali tip: nazad u prvi osnovne ! izadji iz sume sumaru jedan. naravno ako takve u osnovnoj i primaju. sorry, priglup si za bilo kakvu \"komunikaciju\" pa cak i prepiranje, :).
@prolaznik Zaboravio sam ti reći savako loji izgleda dopalo da lupeta po internetu.
@prolaznik Ti od škole imaš samo veliki odmor iništa više je li tako? I opet brini koga će BIH dobiti u baražu moronu. p.s Biće izgleda šestica od Španaca.
@ trust: konj ti tata koji te je takvog tupavog napravio.. koji se qrc ukljucujes u dijalog ovdje kad si preglup da kapiras sustinu. majku ti jadovansku. cuj \"da gledam\" koga ce dobiti?!?!?! \"GLEDAS\" li ti? kako si samo glup kao MRAK! cuj \"gledaj\"!!!! svakome Bog internet podari, tugo tuzna. PS. a prvi poceti vrijedjati, to je u krvi balkanskog kretena, mat.er ti jadnicu jadnu.
@prolaznik Konju bolje ti je da gledaš koga će BiH dobiti u baražu, a volio bih da ode u J.Afriku. Kontaš blento?
slazem se.. sve je to fifa mafija i velike lopine tu kuhaju dosta toga. uglavnom, iskreno mi je zao sto hrvatska nije bar u barazu jer ipak treba sve na stranu ostaviti i biti uz komsiju, susjeda jer je to normalnom covjeku bez komplexa jasna stvar. sretno u utakmicama BOSNI i svima ostalima!
A I BOLJE DA SAD SE NAPRIMATE GOLOVA A U BARAZU DA BUDETE BOLJI ! SVE REPREZENTACIJE KOJE VAM MOGU DOCI U BARAZU SU GORE OD SPANIJE... DODUSE JESTE DA JE OVO DRUGA POSTAVA SPANACA, ALI IPAK... OPET KAZEM, BOLJE DA SE SADA NAPRIMATE GOLOVA NEGO U BARAZU ! ALI CUVAJTE SE FIFE I SUDIJA ! CINI MI SE DA VAS OVAJ AUSTRIJANAC VEC POLAKO DISCPILINUJE TJ POKAZUJE KAKO CE VAM BITI I KAKO CE VAM SE SUDITI U BARAZU... FIFA SAMO RADI U INTERESU BIZNISA I PARA... A VISE PARA CE IM DONIJETI UCESTVOVANJE RUSIJE I FRANCUSKE.... NAZALOST TAKO STVARI FUNKCIONISU... MI SMO JEDVA IZBJEGLI SVE SMICALICE U GRUPI S FRANCUZIMA I TO SAMO ZATO JER SU ONI IMALI SMOTANOG SELEKTORA... ALI ZATO NE SUMNJAM DA CE IH FIFA POGURATI U BARAZU...
@ trust: a tebi je bolje da gledas svoja posla i ako ti bas smeta toliko ovaj sajt, idi na srbovanje ili tome slicno.
Jeeeeeeeeeeeeeeee vodimo diste sada bosanci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@prolaznik Srbija se već kvalifikovala za J.Afriku, a BiH tek ide u baraž zato ti je bolje da brineš kako će proći u baražu.
@ srba: ma ok, treba svakako traziti izgovor, :). pazi srba da ne bude opet u juznoj africi nesto tipa 0:6 kao onda protiv holandeza.. pa da vam ne bude pozdrav vise tri prsta, nego da zatreba i druga ruka, :))
@prolaznik Ma zima u Litvaniji u pic_ku materinu ! :) A mi vec mislima u Juznoj Africi :) A i teren u LItvaniji je vise za vaterpola nego fudbala ! :)
sr.balji ne jedite vanago, pus.hite ga i vi od litvanaca.
Mozda i prodjete baraz :)
Auuuuu vec 2:0 BOSNJE, ODBRANA VAM JE NULA ! TO VAS YEBE CITAVE KVALIFIKACIJE !