Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liga ima strasan potencijal, ali savez marku ne ulaze u ligu i infrastrkturu, samo repka.
@Dracaryss nek se svi ugledaju na celik i bilino polje i bit ce raje uvijek na stadionima. Cijrna zapada na bilinom koji je natkriven u jednoj od boljih utakmica protiv sarajeva iznosio 8KM.
na utakmici Mladost-Zeljo je bilo sigurno oko 3000 ljudi....Kapacitet je oko 3500 a tribine su bile 90% popunjene..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prošle sezone se čudili portali slaboj posjeti na našim stadionima - Na domaće utakmice GOŠKa ili Krupe, uz dužno poštovanje, ne može doći više od 500 ljudi tamam da Real Madrid dolazi, jer tamo nema više stanovnika. Sada igraju klubovi iz većih mjesta, sa većom bazom navijača i odma je posjeta bolja
BILINO POLJE UBJEDLJIVO NAJPOSJEĆENIJI STADION
Konačno malo realnog svjetla se ukazuje u nasoj ligi. Prvo kolo ko je pratio mogao je vidjeti i blagi porast kvalitete i vise organizranosti klubova. I u Evropi se tog 'malog svjetla' moglo vidjeti kroz nastupe klubova. Samo dug i mukotrpan kontinuiran i preizeman tj.napredak bez euforije moze doprinjeti nekom znacajnijem pomaku! Drago mi je sto se je javlja tako lako i brzo euforija zbog ovih pozotivnih znakova (kako kod nas tako i kod novinara)!
Pa dobro bila su dva gradska derbija jbg. Velez - Zrinjski i Celik - Sarajevo
Mostar u srcu Velez do groba
ZENICA 💪
Da nije ovakav raspored utakmica, derbija u startu sezone ne bi bilo u pola ovoliko navijaca bilo.. Sacekajmo sljedece kolo.
Došli migranti više njih nego nas na tribinama.
Odlicna posjeta, cestitam svima koji su izdvojili vrijeme i pare da nasu ligu ucine najgledanijom u regionu. Samo jos da se svi udruzimo protiv korumpiranog saveza, da kriminalcima stanemo u kraj
Rambo,šta ti rođak misliš o svemu ovome ? : -)
bošnje fudbaleri i sportisti. hehe
Gledaj zapada na BP Premiership engleski se ne bi postidio.
Umro je umro, umro je on, neće biti šampion! FKS❤️
Ja sam ljepše grafike pravio 1994 nego NSBiH danas
Nije ovo kolo relevantno zbog gradskog derbija Čelika i Sarajeva
Povratak Veleza i Borca je važno za Premier. Derbi Čelika i Sarajeva Zrinjski Velež