Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako, iz godine u godinu. Da se mjere sjećanja, Bosna bi bila ispred jedne Njemačke. Dajte ljudi, život ide dalje. Umjesto sjećanja, zar nije moguće napraviti super organizovan klub. Dovesti prave ljude, sa vizijom da od Želje ili nekog drugog našeg kluba naprave evropski klub. Umjesto da rezultati poput ovoga budu motiv više, kod nas se završe na sjećanju.
Nisam Željin navijač ali ovaj poraz ni do danas nisam prebolio. Kako moćno i dopadljivo je igrao Željo tada. Najdraži igrač bio mi je Baljić koji je bio dobar na svim pozicijama. Kamo sreće da danas imamo bar jednu takvu ekipu u BiH.
Jebeščojka koji nije upamtio Tita i ovu utakmicu.
zajebo je onaj sto je pustio lika nije ga ispratio do kraja
Ma ovo je siroki hahahahaha
'''najjače oružje Želje bio je tadašnji šef stručnog štaba Ivica Osim''' A jeste li vi sigurni da ih upravo on nije prodao kao sto je to uradio protiv Hajduka pa ih izbacio u drugu ligu?
Prvi i zadnji put