Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palac gore za Ćiru i tvoju generaciju ,...NAPRED
Jel uzeo Pjanicu sve mobitele?
@JohnHenry Dijasporac, nisi u toku.ba
Roberte tvoj uspjeh je bio 98' godine kao aktivni igrač a ovo prvenstvo kao selektor BiH totalni neuspjeh. Nama treba selektor koji će srcem voditi reprezentaciju BiH a ne samo radi novca.
Kaze se revansiraju, a ne osvete!
Ovdje na Balkanu samo se o osvetama priča i o ugroženosti. Šta'š
ako s ovakvim razmishljanjem ulaze u utakmicu.. izgubili su vec.
Pozdrav Bosno , zar nemamo neku lijepšu riječ umjesto osveta.Zašto uopšte osveta?
Ima, revanš, ali i to smo uzeli iz francuskog "revecher" (revanše) tj. latinskog, koje u osnovi ima isto značenje - osvetiti se, vratiti milo za drago, istom mjerom i sl.
Neće, ne mogu... Volio bih ja da pobijede, al su francuzi prejaki. Mada, igrati finale SP u fudbalu nije mala zajebancija... Svaka čaščina !!!
Jaki su samo i odbrani...mogu to Hrvati
Hvala "hrvatima" u BiH sto su obiljezili dan srebrenickog genocida slavljem, veoma lijepo i primjereno. Bravo, hvala na empatiji.
jarane da je bh ovo uradila i ti bi kao bosnjak zaboravio na Srebrenicu. pa eto janjetinu i tezge valjate u srebrenici jucer i serete o ne postovanju. skontaj malo. don't forget Srebrenica
Svaka cast Hrvatima.Pokazali ste cijelom svijetu kako se igra fudbal. Sretno u finalu.
pa sigurno da je bolje što je hrvatska prošla nego engleska da mi je neko rekao da će hrvatska igrati u finalu rekao bi mu da je lud ovako će bar biti zanimljivo pratiti susjede mada je francuska beton
@Aljo82Nebrini i Beton se može oštemati.
Toooo rođače, naprijed i Hrvatska i BiH
Ne seri roberte bolje prerovi bolje pjanica iduci put
Francuzi će vam hebati nanu naninu
Ne seri
@ilidzinjo123 ebali su nas danci ,i domacini,a tek nacija nogometa.e sad prizivate francuze,pa jel vas sran vise srati na jlixu???
Ebem ti ,riječ osveta mi tako zvuči odvratno
Palac gore za Ćiru i tvoju generaciju ,...NAPRED