Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robert Prosinečki - Robi , selektor BiH
ko god ne voli BiH ekipu nek odyebe od ovog clanka .I. .I.
Sretno I da nesto napravis sa ovom repkom. Bili su na svjetskom, imaju kvalitet, malo su bili ispuhali. Sad je vrijeme da odu na evropsko prije nove smjene generacija.
Nekako mi odgovara Robi... Nije uljez kao bivsi treneri... Osim Cire naravno koji je svima ebo majku kad je vidio da se ne moze protiv mafije...
Samo jakoo,napadacki hrabro i da nas puno puta obradujetee....
Sve je to ok, uvijek smo igrali ofanzivno i postizali golove. Problem je odbrana, i protiv najslabijih smo primali golove i gubili. Na tome treba najvise poraditi. Sretno selektoru i zmajevima u predstojecim tekmama.
LijevaRukaDesniDzep..U pravu si..Odbrana je katastrofa..
Evo mene prvi talenat
Jedva čekam da vidim uigranu repku pod vodstvom Robija. Imam dobar predosjećaj..
@PresjenikBakir Ma vjerovatno su njih dvojica osjetili da više ne mogu, pa se posvetili klubovima. Šteta, ali i vrijeme je za podmlađivanje. Tu su sad Duljević i Prevljak.
Realno,ono sto vrijedi dobili smo od drugih koji fudbalski skolovali nasu djecuu dijaspori.Ali toga vise nema,ta djeca sve cesce biraju zemlje u kojima su odrasli a i u pravu su.
@ahmo42 Djelimicno si u pravu, jer nas najbolji igrac, pored Pjanica, je Dzeko. Dzeko je proizvod nase fudbalske skole koji je pravovremeno otisao iz nase lige. Problem nase lige je sto mladi fudbaleri sjede kao rezervni igraci, a klubovi kupuju polovnjke od susjeda. Nase mlade repke, U17 do U21, mogu da se nose, manje vise, sa svima. Nakon toga ne, jer im slijedi klupa ili losa prodaja.
Dabogda sve utakmice izgubili
Sreća pa nemaš komplekse od BiH.
Talenta je uvijek bilo i bice ga ali pamet mi nekako posustaje.
jebajiga robi. moram ti poželjeti neuspjeh. ipak si preuzeo bošnjačku reprezentaciju
Osvajamo sp 2020
U sjedecij odbojci. Hahahahahhahah
Jel mu poslao Sušić kasete ?