Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da su dvije razlicite ekipe igrale prvih 20 minuta i ostatak meca....ali se ne iznenadim jer nije ovo prvi put da igramo ovako!!
Mi smo sebi najveci neprijatelji ... jednostavno nemaš taj pobjednicki mentalitet... vodiš sigurno sa 2:0 i pocneš se .urciti ! Mi smo vec i protiv Armenije imali srece!
Ne gleda, vise i nemam volje, uvijek nesto kod nas ma bjezi vise
ZUTI NAPOLJE ĐEKU NA HLAĐANJE PATETIKA OD IGRE SVEGA A RAJA BEZEVEZE NEREALNA
4 od 6 bodova nije lose, ostaje zal jer smo ih razbili u prvom poluvremenu, ali eto penal i crveni u 2 minute okrene tekmu na glavu. Neke prijasnje selekcije bi ovo jos izgubile, tako da sta je tu je. Pokazali smo da smo bolji, mozemo ih pobjediti u gostima. Glavu gore i lagano, tek je pocelo
Žuti,nisi svjestan da si za 1 minut prokockao cijele kvalifikacije,sudija je jedva čekao da svira penal,pogotovo direktan crveni karton,...naredne dvije tekme,bez Pjanića,možeš da sanjaš o jednom bodu protiv Finske,...tako to Europa radi...dosuđen penal i crveni ključnom igraču-Euro pa,pa...!!!
Ja bih volio da cijela ekipa sasvim objektivno pregleda snimke svakog kontakta sa loptom za svakog pojedinog igrača, bez obzira ko on bio,e onda ko je imao više od 3 izgubljne lopte ide na klupu da se malo psihički priprema za utakmicu i da razmisli gdje je došao i koga on predstavlja na terenu,ne smije biti nedodirljivih igrača i garantujem uspjeh reprezentacije sto posto
Fudbal se igra 90 minuta a ne 15 min. Trkacki smo nula i ima igraca trce a sa loptom nemaju pojma znao sam da ce biti X i protiv Armenie sam vidio da nemaju snage
Samo sam očekivao da ces kazati da je Asmir Begovic kriv za golove
I ujedno sansu da odemo na Euro!!!
Veliki dio odgovornosti lezi u losim reakcijama trenera. Morao je prije mijenjati, podici ekipu nakon 2-0 i glupanima po krilima, posebno tupsonu Duljevicu da ne trci pola vremena bespotrebno. Jasno je da Bicakcic nije bek i desne strane ofanzivno nije bilo nikako. Trebao je u sredinu gurnuti Krunica, a Besicem pokriti desnu stranu i igrati Bicakcic-Zuka stoperski dvojac. Golove smo dali dok se Grci nisu snasli, i vise na rad i trud nego na neku dobru igru. Jako neuigrana ekipa.
Za ovakve tekme nam treba igraca poput Hajrovića, koji grizu na terenu. Znam povrjedjen je nisi ga mogao zvati, ali sljedeći put razmisli možda je ipak takav tip igrača koji nam treba u ovakvim situacijama.
Mogli smo čuti i pitanja, a ne samo odgovore u videu.
Robi, kakva god da je ovo bolest, nije se nimalo lako od nje izlječiti. Vidiš sad i sam.
Crveni nije bio. Meni je ključni trenutak bio penal, koji je bio nepotreban, a možda nije ni postojao. Šunjić ga jeste malo dodirnuo, ali je Grk sam pao preko noge. Drugi gol isto greška odbrane, nesporazum Šunjića i Bičakčića. Mogao se izbjeći.
Daj bre covece vrati se u Zvezdu liga sampiona se sad igra na marakani,u.toj haoticnoji bih si se vec razboleo,spasi se Robi.
Roberte Prosinečki; zapamti ovo ime: TONY LIVANČIĆ. Nek bude zamjena duljeviću. dovoljno bi bilo samo jednom. brži je i inteligentniji od njega.