Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ostavku
@MOSTAR BIH Robi je dobar covjek na hljeb bi ga namazao. Bio je i dobar igrac. Ali na zalost, za trenera nije. Upropastice svoje igracko ime, ako vec nije. Gdje god je bio trener, a to je sad vec poprilican broj godina, nista nije uradio. Ne mozes Robi sa igracima biti jaran. Igracima moras hebati sve po spisku, da bi iz njih izvukao najbolje.Ima onaj srbo Mamic njuh, nevjerovatno, znao je da Robi nije za trenera. Ovaj poraz je kraj u kvalifikacijama.
@MOSTAR BIH postoji mogucnost da onda nece kapati 30 000 mjesecno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
popusi ga znamo i mi da nemamo
@FlavorPlus1 vratite nam ciru blazevica
trebo si ti robi kloceve davno otjerat koji paradiraju na terenu. bešić nezna jel pošo il došo, pjanić nije dvije lopte sastavio, o odbrani sramota i reč išta višću treba naučit gdje treba i šta treba da radi i da se kreče, gojak, đeko jedini zaslužili respekt sve u svemu repka za 6 šešit
e da vidimo sad kad ce napuniti.Bilino Polje
Ostavi se selektorskog posla i idi u ugostitelje.
Znači mi smo dali tri gola, oni su dali tri gola i to je to, fokus na ligi nacija, Prosinečki je napravio dobar potez podnjevši ostavku, napokon Hrvat sa obrazom..
povukao crtu zato smo i igrali nako
Jedva smo mi i Lihtenštajna dobili... 80 minuta smo u strahu bili
Vranjes institucija po kvaliteti za cijeli odbranu našu, samo ne kontam ovo : Bajić cimirot Hadžić loncar i neki sto im imena i ne znam dobivaju poziv, oko Dilavera i burnica truda nema, hajrovic zaboravljen....... Mislim i onaj Jajalo je ozbiljniji od pola nam repke...... Šminkeri nesposobni...
Od samog starta ovih kvalifikacija nije islo nista skorom kako treba.Od Finske preko Italije pa sve do danas.FS BIH treba se dobro pozabaviti buducnosti BiH fudbala i preispitati igru i odnos prema igri nekih pojedinaca koji su se na terenu ponasali jao na nekom balu i pojedinih koji su skroz dezotijentisani bili. Steta potrosili smo jos jednog kvalitetnog trenera ni zasta.
Ubijte se redom svi jadovi, godinama isti -urac sa vama. Dostojenstveno se sklonite da se narod ne nada bezveze. Japanci bi dosad svaki Harakiri uradili sebi ponaosob da ovako nesta rade godinama i sramote nas. Svi napredovali, smo mi klocevi strogi.
Mozes li molim te napustiti ovu reprezentaciju i povedi sa sobom Darka Todorovica i Stjepana!! Rak rana ste i sirite se
a zasto je prosinecki kriv za pora, to me jedino zanima vi natprosjecni klixovci kojim je jedini posao sjedit u kuci i laprdat na klixu i fb komentarima kako nista ne valja. Vazda nam je nelo drugi kriv. To je taj nas bosanski mentalitet. Vazda su nam drugi krivi. Ustani malo i uradi nesto korisno za drustvo a ne laprdat.
Odlazi i ti i tvoji menadzerski igraci na celu sa Loncarom !
imamo šanse na invalidskim kvalifikacijama... možda
e moj zuti, uvalim ti kruti
A SMIJALI STE SE SRBIJI SINOC KAD ONO VEC DANAS VI 4 KOMADA PRIMISTE ... Karma je trip !!! I sto je ludje od koga vi primiste 4 komada hahahahahhaha Pomoci ce vam braca siptari i hrvati da se progurate na EP!