Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roby Znaš znanje. Legenda si. Vodiš extra reprezentaciju. Ebo ove šupke što pojma nemaju o fudbalu. Sve to nema ni 25 godina. Nadojeni nacijonalizmom
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Hajde ==> www.Arlitta.ml
Formacija 9-0-1
Hajdemo ovako iskreno dragi moji Bošnjaci. Ko su naši najbolji igrači u reprezentaciji poslije Džeke i Pjanića ikad? Pa Blaž Slišković i Vlatko Glavaš. Dva Hrvata. Hrvati su genetski igračine u fudbalu. I uz to Sergej Barbarez kojem je majka Hrvatice (od nje dobio fudbalske gene). A ovi igrači poput Hibića, Konjića i ostalih ma to je sve levatski.
ne razmisljamo na taj nacin, zao mi je sto si zadojen i ogranicen.
Mogu li ja
JEEES OVAJ KLIX RETARDIRAN, MALOPRIJE PISALI NEČE ĐEKO IGRAT NA NASLOVU
E EEBBOOO GA ALLAAAAAH TAMAN SKAUTI IZ REALA DOSLI
EVO IGRA IPAK HVALA ALLAHU DRAGOM TVOJA DOVA SE USLIŠILA, GDJE ĆE BAJIĆ NEHLJEB DA ODE U REAL NEUZUBILAH