Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH nema tima. Tim gine za reprezentaciju kao što je slučaj u Hrvatskoj. Tko god da bude trener će biti isto. Slično kao u bivšoj Jugi.
Raja ako neko hoce ima nova kriptovaluta i eksponencionalno raste iako jos nije ni izasla na trziste, PI se zove i mining je jednostavan a ko zna moze eksplodirat. Ja sam idalje skeptican al ne uzima ni vremena ni baterije ni interneta pa se isplati probat. Samo instalirate Pi Network aplikaciju na google play store, krenete mining sa klikom i to je to. Ukucajte kod "peabcrypto" kad udjete prvi put u aplikaciju i dobit cete 1 Pi dzaba.
je o ti nanulicu, skupi milju uplati na ethereum i BNB
Problem je što guraju muslimane u reprezentaciju, a svi znamo da muslići nisu za sporta. Jednostavno, jer ih većina ne jede krmetinu, što je preduvjet za uspjeh u sportu. dokaz je Edin Džeko, Ne onaj ratni zločinac iz Trusine, već ovaj svinjožder loptaš. Ne možeš bit dobar sportaš jeduć burek od sira i mesni otpad u obliku ćevapa.
Tebbi je svinjetina nagrizla mozak.
Uzmi malo teletine, dođi sebi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve dok je politika ukorijenjena u svaki segment pa i u sport nema tu napretka...
Kaže otvorio je "dušu", a bilo bi lijepo da otvori i novčanik pa da vrati silne pare, jer ionako ništa uradio nije. Šampi se i na njega i na NS BiH. A pogotovo na igrače. Sve sami politički projekti, pajaci i žetoni.
Žuti je indolentan i ne može da motivira igrače,obični smolo.
Nemoj kakare sad molim te uzeo si kes i to je bilo vazno
Covjek je u karijeri igro za Real i Barcu, ima on kesa sasvim dovoljno. dosao je jer je mislio da imamo dobru ekipu gladnu uspjeha dok nije shvatio da su reprezentativna okupljanja nasim igracima izlet i odmor te opustanje u krugu kurvi