Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane, s obzirom na tvoje rezultate kruna trenerske karijere bi ti bile i tri pobjede u nizu.
U najlaksoj grupi u kvalifikacijama, ispao si od Jermenije, nikad losije Grcke u zadnjih 20 godina, i Finske, koja se prvi put u historiji plasirala na Euro.Pa kako te nije sramota, necovjeku jedan. Unistices nam i zadnju sansu da se ova generacija plasira na Euro, da bi ti pokusao da spasis svoju trenersku karijeru, koja se ne moze spasiti, jer si AMATER, NEZNALICA, I ONO NAJGORE NEMAS AUTORITETA. ODLAZI UBLEHO JEDNA.
Nesto novo u reprezentaciju sto smo dobili za njegovog mandata su: Saric (29 g - Al Ahli - nezamjenjiv u prvom timu), Jajalo (31 g - novi miljenik), Kvrzic (31 g - ne igra u Rijeci), Hajrovica dok je igrao nije pozivao, kako ga nema ni na klupi u Dinamu, redovno igra u repci. Lako se odrekao Begovica i Lulica, Vrancic nikad nije dobio prilike pored Sarica, Jajala, Loncara...Krunic iako je igrama zasluzio transfer u Milano, kod Robija igra povremeno...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svaka cast za igracku karijeru,ali u trenerskom poslu si nesto kao Bakir u politickom...slab,blijed,nikakav
@nexxy Dzeko, Pjanic, Kolasinac…i ostali trebaju odmah reci da nece igrati ,ako ova Zuta ubleha ostane. Ako im se ide na EURO. Ili bar imaju namjeru da pokusaju da se plasiraju. Sa ovom neznalicom, necemo proci ni Sjevernu Irsku, a ne Irsku koja nas je razbila u zadnjim kvalifikacijama, kad smo imali bolji tim , i bolju atmosferu u timu. Ili protiv Slovacke, jako dobre ekipe, mnogo bolje nego zadnji put, kad smo igali sa njima.
@nexxy ... kad će se početi igrati utakmice u banja luci i mostaru, ili je bih samo 23% bošnjačko-islamskog rezervata.
Nemože onaj koji je doveo BiH reprezentaciju u ovu situaciju da bude rješenje, nogu u prkno i leti kad neznaš sam da odeš !
Slažem se sa mnogim komentarima, ali dajte ljudi da svojim komentarima i sugestijama pomognemo da naša reprezentacija ode na EURO.Plasman na EURO znači ne samo reputacijsku, nego i značajnu finansijsku korist, kao i nadu da ipak ima svjetla na kraju tunela. Prosinečki bi trebao da u stručni štab uzme još jednog iskusnog stratega da mu pomogne u ovoj misiji.
kad će se početi igrati utakmice u banja luci i mostaru, ili je bih samo 23% bošnjačko-islamskog rezervata.
Nesramoti se, napusti klupu i nek to barbarez protjera kroz sake
Kurćinečki !
Sklonite ovu ublehu od trenera.
"Velika stvar za BiH je bio odlazak na Evropsko prventvo što se moglo vidjeti i u načinu na koji su slavili" nesto se ne sjecam tog ep
Naprijed zmajevi
Posij 5 dunuma malina kani se fudbala
Pakuj harmoniku i mjenjaj teferić
Mozemo mi svrljat do sutra ali ovaj se opasno uhljebio. Ja nekad davno konto on dingospo kad ono prc Milojka.
tvoj najveci uspjeh ce biti minimalan poraz u narednoj utakmoci
S obzirom na tvoj izbor igraca, formaciju, taktiku i stil igre prod tvojim vodstvom od Eura nema nista
Najjače od svega što to ostane samo na riječima nakon svake tekme. Moramo ovo, moramo ono, a nigdje napretka na terenu. I u onim mečevima u Ligi Na Ija su nas vile pronosale protiv lažnih Iraca.
nemoj žuti svega ti, idi dok još ima nade!