Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je u vakat barbarez predvodio ..odbranu
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Profesora Mirsada Hadžikadića za predsjednika, jer on to može i treba biti. Pogledajte večeras intervju u 18:45 h na FACE TV.
Eldar Civic vise nikad da zaigra
Dobro izimprovizovana postava. Sad jos samo da odigraju kako treba.
Odlicno Dzeko i Pjanic u startnih XI, kec ko elenterekejfe
Chombee vjeruj braco da ce odigrat perverzno na beku to mu je idealna pozicija
Realno najjbolja pozicija za besica 3 gola razlike vcrs
Robi pupsonom ga opali.
Bešić bek hahaha. Ma ti si konj
besic je poceo karijeru kao desni bek...
Joj ovog žuce i Sabanadzovica na Pinku nemaju pojma ni koga je Robi pozvo ni ko je povrijedjen ccc
Jedva čekam da vidim kako će Bešić odigrat na beku
Kad skontam imamo Džeku, Pjanića, onda jednu rupu ogromnu u kvaliteti pa dolaze svi ovi ostali... Tanka nam postade i reprezentacija.
Uvijek neko od selektora gura nekog panja u reprezentaciji. Susic je gurao Tinu na silu, evo sad Prosinecki gura "majstora iz Koreje" Sarica. Ja sam mislio da ovaj Prosinecki ima obraza, a on obicni k.urton. Prvo otjerao Begovica, sad gura Sarica
Krunic igra vrhunske patije u super jakoj serie A, dok mi gledamo levata iz Koreje. Nema dalje
*partije
Ma Zukanović mi je prespor , moraće ga još neko pokrivati.Bešić ? Pa on će ''orati'', e sad zavisi ko mu je na toj strani protivnik.
ovo dobijamo