Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su jedino dvije utakmice protiv Austrije takmičarski dobro i skoncentrisano odigrane. Ovo ostalo je bilo, imamo loptu i sad idemo u napad. I onda pogriješimo, a pozadi sve otvoreno. Ili nam se Talijani šetaju po šesnaestercu i rade šta hoće, a niko ih ne napada. Nije to do sreće. Ovu utakmicu da smo igrali 10 puta, 10 puta bi je izgubili.
Važno je da se onaj SDA bezveznjaković Adnan Džemidžić, generalni sekretar NS BiH uvlači u guzicuu tokom cijele utakmice Bakiru Izetbegoviću na tribinama. Bagro, odvratna i poltronska!
Prosinecki dosta je bilo. Kao igrac si bio dobar, kao trener nisi. Odavno nismo imali gori rezultat. Hvala i sretno.
Bolan Robi pa nemoj da pođem mijenjat mišljenje o tebi, otiđi lijepo se izvini reci zahebao sam nije ovo posao za mene i pusti da bar taj hebeni Baraž odradi neko ko zna a ima ih Boga mi čak i u BiH. Ovako ćeš ispast veliki pakaš trenutno si mali
Prosinečki nema ni znanja ni morala ni poleta ni hrabrosti...a hrabre sreća prati.
Džaba ti žuti sve kad nema kohezije na relaciji Igrači-Trener. Svaka čast na svemu ali ovde treba da dođe neko ko će da nas prodrma ili odosmo u helać. NS /FS ogledalo države i cjelokupne vlasti (Korupcija i Kriminal). Pametnom dosta.
Šta reče, ba?
Robi lafe, opet ti kazem, hvala i sretno. Ako ista od sportiste jos ima u tebi....
Znao je onaj kamenjarski srbin Mamic, da Zuti nije za trenera. Da jeste, dao bi mu da vodi Dinamo. Ili neki Dinamov rezervni klub.Kad mu ni to nije nije dao da vodi, nego ga poslao nama, mozes misliti, kakvo misljenje o njemu ima kao treneru.Zuti jednostavno nije za trenera, pokazao je to svakom klubu i reprezuentaciji, koju je vodio.Autoritet nula, trenersko znanje nikakvo. Dobar igrac, ali za trenera nije. Valjda ce mu razum nadvladati ego, da sa novim trenerom pokusamo izboriti za Euro.
Robi prijatelju, sto ti to treba, da te islamski srbi provlace kroz medije, kao najnesposobnijeg trenera ikad. I da ovako srasmote tvoje nogometno ime. Ne zasluzuju oni tebe, a ne ti njih. Na Euro se svakako nece plasirast, kauc im je garantovan.Vels pobijedit ne mogu, ni u teoriji.
I sad i Prosinecki i Džeko govore: Ima puno vremena do baraža. Nema puno vremena do baraža, a ni termina u kojima bi se mogli bolje uigrati.
I ptice na grani znaju vise gdje nam je problem. Primili smo 17 golova u kvalifikacijama a samo od Armenije npr. 4 komada.
Ne moze ove ''fudbalere'' niti legendarni Alex Ferguson i Del Boske dovesti na Euro kada nema kapaciteta, sve meljavo, tanko, smotano, niko loptu ne smije sutnut mora dodavati Dzeki ako niste do sada primijetili gospodo, svaku loptu iako ima bolju poziciju mora njemu gurati, a on ne dodaje otkrivenim igracima vec puca iako sanse nema da da go. Smijesni i jadno i toliko ocito.
5- ti u grupi: Estonia, Azerbejdan, Farski otoci, Andora, Kazahstan, Bosna i Hercegovina,...
Robi daj ostavku,vidis i sam da neide