Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je osnovni uslov i najnormalniji uslov kod svih trenera i selektora.Jedino kod nas političari iz saveza biraju pomoćnike na osnovu njihove nacionalne pripadnosti.Zato će Robi da otpadne.
Amara Osima za selektora, dati mu platu od 750 Kermi plus topli obrok i regres (jer toliko realno vrijedi) i zdrao...
Realno u ovom momentu bi najpametnije bilo stediti pare jer Selektor sa postojecom garniturom u savezu svakako ne radi nista, a igraci mu se biraju po politickim i drugim talovima. Umjesto 30.000 Kermi nek odaberu nekoga ko ce radit za 750 (ako Amar vec nece) i zdrao. Evo ja predlazem mog komsiju Rasima, lik ima jake reference, samo prosle hefte ubo dva listica Engleske druge lige, a sve komplikovane kombinacije iz keca u dvojku i sl. Covjek je fakat strucnjak, a ne trazi ni regres...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ja bi stavio onog dinu konakovica. covjek se razumije u sve. u kosarku u politiku , u drzavu u vodovod u izbor muzike za novu godinu . istina da je sve uporopastio sto je god dokatako. pa neka ufati i ovu repku ionako od nje nema nista.
Hoćemo Robija. Toliko.
I,ja,hoću,Roberta,Robija,Prosinečkog,čovjek,je,igrao,za,Sevilju,i,nadam,se,da,če,naše,igrače,naučiti,da,budu,brzi,agresivni,da,driblaju,loptu.Sretnooooo,Edinu,Džeki,i,njegovim,druarima,kolege,iz,reprezentacije,i,samom,treneru,nadam,se,da,ćemo,pobijediti,reprezentaciju,Sjedinjenih,američkih,država,golom,Edinaa,Džeke,i,Tonija,Šunjića,uz,najveću,dozu,sreće.Sretno,Zmajevi,naši,najbolji,i,da,pobjedi,najbolji,to,bi,bilo,pošteno
robi je velemajstor, prostudirao jenovu igru velemajstori znaju o fudbalu sve nije.kluoski fudbal u pitanju
Eeee moj Robi problem je sto je već NS uzeo Osima nažalost
Obzirom da njegove trenerske reference nisu vrijedne pomena treba izabrati nekog domaćeg bio to Osim ili neko treći jer ni Prosinečki nije nikakva garancija obzirom da se on manje-više uči na nama.
Optimisticni sam patriota koji vjeruje da ovdje ima sanse za pozitivnu buducnost. Medutim, ako Osima postave za trenera, imam osjecaj da cu postati gori pesimista od ovih zagovaratelja cetnistva i ustastva po klixu.
Posao je specifičan.Nije kao rad u klubu,okupljanja su na mahove.Ni velika imena nisu garant uspjeha.Potreban je čovijek od struke ali obavezno sa autoritetom koji će čvrsto držati kormilo tog broda.Prosinečki je svakako zanimljiv kandidat.
ako hoces da ti dovedes svoje pomocnike onda od tog nema nista...savez ti ih dodjeljuje i preko njih upravlja
Za Osima ne znam..nisam ga pratio..ali sa Prosineckim necemo daleko stici jer je nikakav trener..on forsira tika taka igru na sredini terena bez ikakve opasnosti po gol protivnika kao i svi treneri koji ne znaju forsiraju tika taka jer im je to najlakse za primenit i vade se na veci posed lopte i da su bili bolji..veci posed ali nisu imali srece..znaci trener bez ikakve sistemske ideje kako ugroziti gol protivnika osim slucajno i iz neke guzve..znaci bolje bilo ko nego Prosinecki vjerujte..
" Zuti" ne upustaj se u tu avanturu! Tu nemoze ni "dragi Bog" biti trener! Previse "pametnjakovica"!
pa normalno nece lik da mu uvale nekog kloca iz kozare, doboj-kaknja ili gruda
bolje ovaj nego depresivac onaj
posto je u pitanju vitalni REPREZENTATIVNI interes svakom selektoru treba odobrit ovo...i staviti van snage u ovoj situaciji nas jebbeni vitalni NACIONALNI usrrani interes
Reći ću samo jednu riječ, "vitalni nacionalni interes"
"Ne može to tako Prosinećki" Braco