Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željovac sam ali onaj Šerbečić je bolji od Zukanovića.
cak i zeljovci realni a ne ko ovaj zutokljunac!
E moj Prosinecki , jel ti pratis u zadnje vrijeme mladu reprezentaciju koja je sastavljena od 70% igrača iz Premijer lige BiH ? Možda i nema nekog pojedinačnog kvaliteta , ali zato ima kolektiv , borbenost i želja za dokazivanjem na terenu , pa kad igra na najvećoj sceni u ovom slučaju reprezentaciji , možda neki trener iz Evrope i primjeti nekog igrača pa ga dovede u jači klub da napreduje . Ali jok to je za nas misaona imenica , ne znamo mi stvarat igrače , zato smo odron .
@Kriticarrrrrr napisano za 10
Biću dobar Tita mi 😋
Evo mene ba 🙄
Ima kvalitetnih i u domacoj ligi ali....
Ja ću sad sastaviti reprezentaciju samo od igrača iz Premijer lige BiH koja neće biti lošija od ove koji je on sastavio
Jel izostavio Zukanovica?
U Preimjer ligi BiH nema igrača ni za reprezentaciju Andore
Jala Brat
Jedini ko moze da zakrpi rupe u odbrani je Vranjes. Kao sto je krpio rupe kod Karleuse. Bez Vranjesa, smo promaja u odbrani, i nemamo nikakve sanse. Da je Vranjes pozvan od pocetka kvalifikacija, sad bi bili barem drugi u grupi, i skoro sigurni ucesnici EP. Ovako necemo biti ni drugi, a kroz Ligu Nacija su nam jos manje sanse, jer ce tamo biti bolje reprezentacije, nego ove u grupi.
Sta sam ja rek'o za peskire... to ti je zuti vrhunac selektorske seanse u FsBIH
a sta si rekao za gledanje lige bez trbe?
Ima pravo. Premijer liga nam je za smijanja.
A Tuzla city razvaljuje ko Manchester city.
e moj crni zuti, da ti Messi igra u premijer ligi ti ga nebi primjetio