Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno, Zmajevi. Iskreno, Žuti boli nas neka stvar za grke, i na to na što su oni ponosni. Mi moramo ostaviti srce na terenu i upisati još jednu pobjedu!
Žuti, ne seri, kakva ponosna nacija, mitomani kao i sva krivoslavna govna, džon obraz, samo kmeče i kukaju kako su ih tlačili, a fašista nema većih na svijetu..
Nek se bore ko u Zenici pa i nek izgube nije problem, al nemojte biti balerine ko u Armeniji
samo na piramide treba vodit ako izgube :)
Nama treba pobjedba Robi, ostalo su bajke.
Sta je ovim trenerima pa imaju ove ludacke poglede u ocima, Osim, Prosinecki. Najnormalnij izgleda Husref pobjedjivo gubio on uvijek umoran od Evrope
Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni ... malo u restoran koja se i popije ... i onda idu utakmice i tu si mrtav.SENAD L.-Čovjek nikad ništa nije realnije rekao o BiH reprezentaciji!
Zovite cvitanusica...motivator je to veliki...
Karabeg ne lijeci Viscu. Nedo bog da bude spreman pored onakvog Izeta
Samo da nas ne krenu kao tanjire razbijati😂
Morate znat jos jednu stvar kad vam snime tim tj.kad skontaju nove igrače(uvijek je išlo ima10 godina Džeko-Pjanić blokneš njih dvojicu i to je to) isto što smo mi zijanili protiv Armenije nismo skontali nepoznate igrače i ljudi trče 90 minuta.Nemojte mislit da su Grci tako naivni oni vrte sad snimke pravo.
Samo ne razumijem ovo u vezi Šunjića, to što se povrijedio pa neće igrat protiv Grčke. Zar je on u startnoj postavi, koliko znam nije igrao ni ove zadnje dvije utakmice.
I mi smo ponosni
I bosnjaci su ponosan narod ,osnovani tamo negdje 1992-e
@Bakibaksuz10 prije nove ere ba
Ajmo ljiljani zlatni !!!
Igrajte nije bitno hoćete li pobjediti protiv italije ste igrali niko vam ni riječ nije rekao ali finska i Armenija smješni ste bili
E, ali bukvalno svake kvale, tri-cetiri kola prije kraja ja sam sebi kazem: "Neces vise gledat ove balerine, ne mogu hljeba." I svaki ebeni put se vratimo pred sami kraj XD
Nije pitanje ponosa ne kvalitete i spremnosti. Uz to još želja. A samo želja nepali.