Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebamo svi biti selektori, ali mozemo imati svoje misljenje. Realno je da se zovu Krunic i Prcic, Saric nije igrac koji moze donijeti neku prevagu, dati ritam igri...Dobra igra Cimirota i nije neko iznenadjenje za nekoga ko prati kako je igrao u Paok-u i sada za Standard. Nastic nije los i moze biti dobra alternativa Kolasincu, isto tako i mali Todorovic...ali hajde da budemo realni, sto cesto nismo...nemamo puno kvalitetnih igraca i to je fakt.
Sto se tiče tekme, pogrešna trojca su se oprostila
Zna Prosinecki sta radi . Nije ovo jos uvijek pravo mjerilo. Jos uvijek on trazi pravu postavu . Mnogo igraca je isprobao i to je dobro. Tek poslije prve kvalifikacione utakmice moci cemo nesto vise da pricamo o njemu . Do tada ne trunite.
da je dzeko zabio trecinu golova za repreyentaciju od onih golova koje je zabio za romu, bosna bi bila na svjetskome prvenstvu
Skini stomak,ja konto onaj idiot Seselj na klupi od tebe ...
Dobro je. Clean sheet, Crna Gora bez udarca u okvir gola. Nasi devet sansi. Jedino sto ne pade gol. Nije mi samo jasno da Djuric nije pozvan, pogotovo sto se Vedo oprostio, a imamo problema sa realizacijom.
Taman mislim prošle glupe izjave i onda dođeš ti
Dok smo imali nase selektore bilo je i nekakvog uspjeha,ovako nista
ne može Robi igrati za smotane igrače. ako nema patriotizma i nacionalnog naboja onda nema ni rezultata. ali dok vi to shvatite...pola hvr repke je oduvijek podrijetlom iz BiH ali znaju momci gdje im je srce i zašto igraju....a kvaliteta ista kao i BiH....i do čega je onda?
Da su babi muda, bila bi djed
protiv ovakve devastirane crne gore x ne piše nam se dobro a čini mi se ni da robi nije baš 100% svjestan da na žalost nećemo moći biti konkurentni u ozbiljnim utakmicama.
Da je djeko bio frisak ne bio hljeb ,bio bi somun ocam
Generalno,,los trener,,. Bolji je od onog,,papka iz Zelje,,a losiji od vecine selektora Zmajeva. Nema dobrog,,rezultata,,sa njim i bilo bi dobro da da,,ostavku,,ako ne da ga,,smijene,,. Skup i rezultat je cista,,Nula,,. 😋
A da te zamjenimo?
Prosinečki k'o Hannibal Lecter, samo mu ona maska fali :D