Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurtzu nije ni valjo
Ten Hag ce to posloziti
Unutar kluba je nešto trulo, godinama. Vam Gaal i Mourinho, Moyes...sve kvalitetni treneri a ekipa ravna našim klubovima. Mislim da bi ih Zrinjski ove godine i pobjedio. Nadam se da će se narednu sezonu ekipa vratiti u borbu za Ligu prvaka. Iako, sudeći po početku neće dovesti neke igrače, opet.
ja stvarno ne znam od kuda se ovaj pojavio od jednom ko nekakav trenerčina,pratio sam njemacku ligu dugo sjecam se da je trenirao Hanover mislim i Stutgart bez nekih posebnih uspjeha od jednom pojavi se ko nekakav svi se otimaju za njega a lik je teski levat.
Hoffenheim je trenirao. Sjecas se Ibisevica, Salihovica, Demba Ba...? Red Bull Salzburg je sada jak zahvaljujuci njemu.
Veliki gubitak,sad ce otic i ronaldo jer je i ovaj.
jebi ga