Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek je zasluzio da ga citav grad isprati
Zasluzio je i vise od toga
Mak Dizdar bio je musliman... kakva ironija u tvojim komentarima, sve gore od goreg
Steta. Zasluzio je kraljevski ispracaj.
Iz koje je ludnice pobjegao ovaj bulevar, imal iko informaciju?
Legenda.Dok je Osim bio Direktor Saveza bili smo 13 na Svijetu.Takvi ljudi nam trebaju u Savezu.Stadion se mora zvat Grbavica Ivica Osim.To Majstor zasluzuje.
Hoće da je alijina sahrana najveća, svjesni da je Ivica prevelik za skromnog liderčića, živimo vrijeme laži i ublehe.
Vremenski uslovi me nece spriječiti
Slavičemo tvoje ime dok i nama srce bije
Koliko ne čujan a toliko značajan!
Novinar rijec momohod ne postoji
Zeljko, ako imas mrvicu zadnju morala, mrvicu koju nisi prodao Baketu, mrvicu dobra u sebi, mrvicu postovanja prema ovoj zemlji, mrvicu guze koju nisi dao, odustani od govora na komemoraciji ovako velikog covjeka. NE ZASLUZUJES BITI PRISUTAN HINJO IZDAJNICKA!!!!!
Potpisujem. Ne treba da kvari ispraćaj najvećeg gospodina kojeg smo imali.
Legenda! Pozdravi nam Haseta gore☝️
Kako odvratni ljenjivac, hinja i politicar kao sto je Zeljko, covjek kakvog Ivica nikako nije mogao postovati, govori na komemoraciji?
Zasto izdajnicka hinja ove drzave Zeljko govori na komemoraciji ovakvog covjeka? Ivica je bio sve sto izdajica nije. Dobro protiv zla.
Mislim da treba i Amaru dopustiti da se obrati , ali poznavajući nas mentalitet i tu bi Bošnjo komentarisao kako je nikakav trener , kako je ojadio Zelju bla bla, a Zeljo sve sto je osvojio poslije rata-osvojio s Amarom! Uglavnom Ivica zasluzuje sve najveće počasti koje se mogu odati!
A Papeta niko ne pominje? Jadovi od novinara, ko nas odvede na svjetsko prvenstvo, pa moze li veci velikan?
covjek je zasluzio sve najvece pocasti, grada ,drzave !!! al molim vas ne zajebajite se, ukopajte ga hairli
ABD ja ću krenuti sa Grbavice prema Barama oko 12 ne treba mi nikakva organizacija a za vremenske uslove me zaboli...
Hajmo Sarajevo, hajmo Bosanci i Hercegovci, ispratimo u subotu ovog velikog čovjeka na lijep i pošten način, više je on učinio za Našu zemlju nego većina politicara.