Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko nikada ne promasuje, nas Dijamant namjerno pravi manje pauze izmedju golova da bi nas s novim golom vise obradovao. Sjaji Dijamantu da od tvog sjaja i oni bez struje mogu naci virsle u kontejneru.
Prejako Dzeko igra od kako je dosao u Eng al\' gledajte malo tekme i vidjet\' cete da mu ne asistiraju uopste..likovi na Teveza nabacuju koji je nizi od dzeke 20cm..nidje veze -.-\"
A sto ga Dzeko zabi.....hahahaha...joj kloca stare mi !!!
Sity mora igrati po bokovima sa centarsutom.Svi se utrkuju kroz sredinu da zabiju gol.Taj Tevez neda nikome lopte, a Dzeko mu sluzi kao mamac da odvuce odbrambene igrace.Međutim ,smatram da ce Dzeko proraditi pa ce se nova taktika ekipe bazirati na njega.
Vjerujte mi super dobar igrac je nas Edin Dzeko. Njegov stil igre sve kaze o njemu. On je fantastican ima sve za igraca napada. Samo znate sto neide trenutno, pogledajte vezne igrace, Dzeko nedobiva nikakve lopte od naprimer Tevza, to je taj jedan velliki razlog za losu igru Cityja. Da je Dzeko u napadu reicmo jedne ekipe kao Barcelone ili Manchester United, Dzeko bih dao 3 gola u 2 Utakmice!
Kod mene i kontejner prazan.
http://www.pc-guru.tk/
Pa iz provjerenih izvora info sax-x saznaje sta je uzrok da lopta nezavrsi u golu... naime, izgleda da je Džeko noc prije meca itekako zabijao... pa mu je pomalo dosadilo. A da mjesta izvinjenju nema dokazuje i cinjenica da se veoma brzo navikao zabijati engleskinjama... kao i svabicama Sve je to isto Džeko.. kako si dole tako mozes i gore..
dobar je dzeko. Samo naprijed majstore, nedaj se i nemoj biti sebican...
shitty-ev dres u bojama UNITEDA
Da nisam gleod utakmicu, pit\'o bih se sta je to Dzeko tako strasno skrivio. Ustvari to nije bila ni cista prilika
Ipak, Dzeko je imao najbolju Cityevu sansu u citavoj utakmici od nabacivanja. I nije mogao gola da pogodi. Sve u svemu, Dzeko je uradio i dobrih i losih stvari. Ali izvinjenje da se jos treba da privikne/da nije dugo vremena igrao mu brzo istice. Ima srece pa je Balotelli povrjeden, inace klupa mu nebi ginula.
Izgovori, izgovori...
a jel prdno poslije doručka !
Sta li je doruckovao?