Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nidje veze ,dobro pa je uopste pogodio ,brzo je lopta isla a on nije ocekivao loptu!
najjace kad mu se smiju likovi koji su bili oslobodjeni fizickog, a ne mogu igrati ni za svoju zgradu
Ima PUUUNO,PUUUNO gorih promašaja!
prvo lopta ga je iznenadila d3bili jedni e vi bi pogodili fudbaleri jedni vrsni ccc
U ovoj Ligi samo igrati oba daju,doduse cesto budu utakmice odgodjene isto da je u pitanju nasa liga a ne njihova ali eto...
Cuj hit na youtub'u, 359 puta pogledan samo
Jedino mojžda na PS-u znaju dobro izdriblati i postići pogodak iz svake moguće situacije. Tu skidam kapu, ja na PS ne znam ni dupli pas napraviti.
Promašio, pa šta. Nije se dalo. Al' komentari pojedinaca su strašni, kao da su veterani fudbala pa sa distance se smiju, a ne bi ih niko uzeo ni stativu da glume.
CUj!!! Poljak ju je "odlucio" odbiti od zemlje! Svaka cast novinaru!
Ovaj izgleda trenirao kod Fazlije :D
Pa sta je mogao i vise da ucini. Mogao ga je glavom dat ali mozda je jace skocio nego sto je trebao, barem tako lici. Sve u svemu ja sam baret mislio da je promaso gol sa dva metra i to nogom. Do sada meni najveci promasaj ima u Turskoj ligi jedan iz Ghane. On je sa 4m od gola masio prazan gol nogom. Sutirao nabacenu loptu oko 2 m iznad gola
Ehh . .. pa moramo i njega shvatiti. Smetao mu je prazan go a bogme i mreza koja mu je sjenu pravila pa nije vidio gdje treba da promasi, pardon pogodi. Bice od njega dobar odbojkas. . . garant.
Nije mogao, bio je sam :D
najveci promasaj je ibisevic protiv wolfsburga. takav kloc se ne radja dva puta
HAHAHHAHAHAHAHHAH
Livaja Inter najveci promasaj u historiji fudbala pogledajte na youtube