Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bjezi u hlad ba
jes jes, igra real ali onoliko koliko mu Barca dozvoli. A vidjeli smo i sampiona te \"najjace lige\" protiv sampiona Spanske lige. Sampion Spanske lige kao da je igrao sa Malagom, e takav je otpor pruzio taj strasni sampion \"najjace\" lige.
engleska liga je mozda bila najjaca...sad je Malaga jaca od arsenala ili liverpula... ipak su real a pogotovo Barca najjaci klubovi trenutno i to ubjedljivo...
steta sto kasni, poslije ce biti problem sa rasporedom ovim timovima sto igraju ligu prvaka.
@@buhaha@@@@@ Mali si jos sinak, shvatit ces neke stvari s vremenom ! ;)
Ti ocito sine nemas pojma o zivotu kada pises takve gluposti a da ne spominjemo tvoje svatanje nogometa. Mali je to procenat. Nemoj da gledas samo na jednu il dvije sezone unazad, sagledaj to malo detalnjine dublje malo analiziraj pojam \" Nogomet \" pojam \" Engleska \" pojam Man United kao i mali klub iz spanije pod imenom \" Farca \" ! pogledaj sine historiju tih klubova, pogledaj Uefa rank listu nogometnih timova vidjet ces da se tamo na 1. mjestu nalazi United iako je izgubio finale Lige Prvaka, svakome se moze desiti los dan, al sine nogomet se igra 100 godina a ne posljednje 3. Pogledaj trofeje kraljevskog kluba a pogledaj Barce, pogledaj koji je najbogatiji klub na svijetu ( Man Utd ) Razmisli jel uistinu ta Farca toliko dobra iako prriznajem da za nijansu igraju najbolji fudbal svijeta trenutno, sto se moze promjeniti u roku od 2 mjeseca. Povreda 2 igraca i rt nema Farce ! xD HA HA HA pogledaj historiju nogometa needucirani c-o-b-a-n-e ! ;)
sto se furaju na Amere ccc
Ko vas j.e.b.e i onako samo barca i Real igraju tamo. Gledajte najjacu ligu svijeta ENGLESKU ! ;) GGMU !
U strajk, u strajk, svi u strajk !!!
a naravno da je \"mes que un CLUB\" ... tu je UEFA........ HALA MADRID !!!!!! PO TRIPLU KRUNU !!!
hajde ba, pocnite vise...vi ste barem \'nekako\' placeni, a ja vas gledam, pa me niko ne placa...trebam mozda ja da strajkujem...!!!!!!!!
kako mi smeta kad na kraju naslova stavite upitnik...ako niste sigurni nemojte vjesti objavljivat
Počinje još jedna frustrirajuca sezona za real madrid... MES QUE UN CLUB VISCA BARCA
Jose Mourinho - The Man who cracked the Barcelona Code ! LET THE WORLD KNOW !